Vastattu

Yle areenan Radio-ohjelmat Elisa viihteessä ?

  • 6 February 2019
  • 6 kommenttia
  • 868 katselukerrat

Elisa Viihteen Yle Areena sovelluksesta löytyi vain muutama radio-ohjelma.

Erityisesti kaipaisin sieltä äänikirjoja, jotka netin Yle areena sovelluksesta löytyy (jostain syystä) Radio-ohjelmien alta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaakop 7 February 2019, 14:28

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kiitos palautteesta! Areenan sisältö vaihtelee johtuen mm. ohjelmien salauksista, jotka on osassa ohjelmia erilaisia ja tästä johtuen kaikki ohjelmat eivät ole katsottavissa Elisa Viihteen Areena-alustalla. 😟
En oikein ymmärrä mitä salauksia noissa vois olla, koska kaikki sisältö on (pääosin) vapaasti käytettävissä esim. nettiselaimella ?
Käyttäjätaso 3
Viihde-palvelussa käytettävä Areenan versio on rajoitetumpi kuin selaimella / mobiililaitteessa käytettävä Areena-palvelu, Viihteen kautta ei esimerkiksi pysty ns. vahvasti suojattuja Areena -sisältöjä katsomaan.

EDIT: Lipesikin nyt itseltä vähän vanhaa tietoa - suojausten vuoksi ei siis ole enää puuttunut Areenasta sisältöjä meiltä pidempään aikaan. Mutta, sisällöissä kyllä voi olla mm. edellä kerrotuista syistä eroavaisuuksia Viihteen Areena -alustan ja selainversion välillä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
En oikein ymmärrä mitä salauksia noissa vois olla, koska kaikki sisältö on (pääosin) vapaasti käytettävissä esim. nettiselaimella ?

Ettei vain ole niin että kun Elisa Kirjassakin on noita äänikirjoja ja myös kuunnelmia myynnissä niin herää kysymys että astuisiko Yle Areena sitten Elisa Kirjan varpaille jos sen, siis Areenan, sisällöt olisi Elisa Viihteen kautta vapaasti kuunneltavissa, itse en usko noihin suojauksiin koskapa Areenastakin saa monia äänikirjoja vapaasti tallentaa omalle koneelle podcasteina.
Niin, Exelle vielä kysymys, että mitähän ne muut "edellämainitut syyt" sitten voisivat oll, jos salaukset eivät enää ole se syy ?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Noi radiokuunnelmat on järjestäen filtteröity pois valikoimasta, eli sen takia noita äänikirjojakaan ei siellä ole. Syytä tälle en tosin tiedä mutta voi liittyä jo ihan tuohonkin kun noissa ei videostreamia ole lainkaan 🤷