Kysymys

YLE HD:n ohjelmatiedot nyt

  • 19 toukokuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 2328 katselukerrat

Tällä hetkellä ei näy YLE HD:n ohjelmatietoja ensi keskiviikosta eteenpäin, mutta mun pitäisi päästä laittamaan tallennus ensi lauantain Mestareiden liigan loppuotteluun.

Voisitteko siellä Elisalla tehdä asialle jotakin.

PS. Kylläpä on vaikeaa antaa palautetta Elisalle esim. tällaisesta pienestä asiasta. Varsinaisilla Elisa Viihteen sivuilla pitää antaa kalsarinnumeronsakin, että pääsisi kertomaan tällaisesta häiriöstä En jaksanut.

3 kommenttia

Ylen omien ohjelmatietojen mukaan tuo ottelu tulee vain Yle 2:lta ja Yle HD lähettää silloin Yle 1:n ohjelmaa.
Yle  näkyy vaihtaneen HD:lle kakkosen ohjelmat eli tuo ottelukin tulee Yle HD:ltäkin..
Itse nauran sille kun tulee ongelma vastaan, niin vaihtoehdot ovat soittaa Elisan vikapäivystykseen (jos vika on sen luonteinen), tai über-kalliiseen Omaguru -palveluun (jossa ei ole edes tarpeeksi osaavaa teknistä asiakasneuvojaa auttamassa, kun ohjeistivat viimeksikin olemaan elisaan suoraan yhteydessä ongelmista.. mutta miten?).

Ja harrastelijahan tulee tänne palstalle kysymään ja saa aika varmasti paljon osaavampaa neuvoa joko kanssamatkustajilta, tai joltain elisan työntekijältä.

Mielestäni Elisalta puuttuu nykyään tekninen asiakastuki. Se on selvää, että jos ongelmia tulee, niin osa varmasti äänestää jaloillaan.

Nimim. Kuljettajattomassa pikajunassa

Osallistu keskusteluun