Kysymys

YLE TV2 HD kuva pätkii, säröilee, ääni häipyy

  • 12 toukokuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 1708 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 22 kommenttia
Kyseinen ongelma on vain tuolla HD kanavalla, kaikki muut kanavat, sekä HD että SD, näkyvät ilman kyseistä ongelmaa, sekä YLEn että MTV3: että Eurosportin.

Kovin usein ongelma ei toistu, ehkä muutamasta kerrasta minuutissa aina noin kertaan kymmenessä minuutissa.

Onko kellään muulla vastaavaa havaintoa, liekö ongelma jotenkin mystisesti vain tätä yhtä kanavaa koskien Elisan mustassa boxissa vai olisiko ongelma ylen streemissä?

2 kommenttia

Täällä myös sama ongelma, mutta myös Yle tv1 hd pätkii. Musta boxsi löytyy käytössä täälläkin. Sain sen mustan boxin elisalta muutama viikko sitten ja vanhalla valkoisella boxilla toimi kaikki hd kanavat ilman mitään pätkimisiä, mutta kun otin tän uuden mustan boxin käyttöön niin heti alkoi ylen hd kanavat pätkiä. 

Mustassa boxissa on myös huonona puolena mulla verkkoyhteyden pätkiminen ja usein boxia käynnistäessä ei lyöydy verkkoyhteyttä ollenkaan vaikka suoraan kaapelilla modeemiin liittettynä kokoajan. 
Itselläni pätkii vain ja ainoastaan Eurosport HD - kaikki muut kanavat näkyvät OK (HD:t muutaman sekunnin "alkupätkimisen" kanssa). Käytössä se susip*ska valko-sininen digiboksi (p*ska siksi koska se jumittaa välillä odottamaan kaukosäätimen komentoja randomisti 5-10 sekuntia...).

Osallistu keskusteluun