Ylen HD kanavat ja elisa"viihde"

  • 24 toukokuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 785 katselukerrat

Miksi mulla toimii näin: ylen hd-kanavat paikoilla 500->, tekstityksen joutuu valitsemaan joka kerta uudelleen kun palaa kanavalle, paikalliset ylen uutiset on uudeltamaalta. Toisilta kanavapaikoilta löytyvät ylen hd-kanavat olisivat muutoin ok, mutta "hukkuvat" vähän väliä eli ei näy enää ja joka kerta joutuu resetoimaan boxin ja järjestään kanavat uudelleen.

Miksi Elisalla ei voi olla nettisivua, missä mm. voi järjestellä kanavat, teknistä osaamattomuutta ei voi olla.,.,?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Joo tuttu tilanne . Ohjeeksi saat että tehdasasetukset pitää palauttaa ja kanavalistaa ei saa muokata. Voin kokemuksesta kertoa että ei auta. Vika on ilmeisesti sellainen jota eivät saa korjattua. Joskus toimii viikon tai pari. Esim tänään kesken ohjelman katsomisenkin H-kanavat katoaa. Kaikki ongelmat meillä alkoi kun digiboxi ja modeemi vaihdettiin uudempiin. Ja virtajohto täytyy käyttää lähes aina irti kun rupeaa katsomaan HD-kanavia. Itse kyllästyin nyt Viihteen toimimattomuuteen ja hommasin toisen järjestelmän.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Heippa! No onpas ikävä ongelma 😞 Eli siis kaikki vaiko vaan Ylen HD kanavat katoilee välillä? Ja myöskö sieltä paikalta viissataa jotain? 🙂

Netin kautta tuleville Ylen kanavilla näkyy kaikille nuo Uudenmaan uutiset, peruskanavalta sitten pitäis ihan ne oman alueen näkyä.
Vain Ylen kanavat katoavat välillä. Mulla näkyy myös toiset ylen hd-kanavat (kolmesataa-jotain kait) niillä näkyy pirkanmaan paikalliset uutiset, mutta ne hukkuu vielä useammin. Elisan uudessa ohjeessa näitä ei enää mainita lainkaan. Oli ennen ne viralliset paikat. Ota näistä nyt selvää.

Ja varmasti ei sekoile noin paljoa, jos ei järjestele kanavia, mutta hei ilman sitä nää sadat kanavat on liki mahdotonta tolla surkealla kaukkarilla mennä läpi. Eikä se asiakkaan vika ole jos ei toimi. Käytettävyys.