Areenassa ongelmaa

  • 6 November 2020
  • 13 kommenttia
  • 730 katselukerrat

Hei, meillä Elisa Viihde (digiboksi) ja Areenan kautta olen katsonut Uusi Päivä - sarjaa. Yhtäkkiä eilen illalla katosi sieltä v. 2015 jaksoista osa. Jaksoja siellä näkyy nyt vain 491 asti ja 2016 jaksot jatkuvat jaksosta nro571. Olin jo ehtinyt katsomaan jaksoja tuosta välistä, mutten kaikkia. Olen käynnistellyt digiboksia moneen kertaan ja pitänyt virtajohtoa pois. 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

13 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Mites katsomalla ihan Yle Areenan oman palvelun kautta (Areena app TV:ssä, mobiililaitteessa tai sitten selaimella Areena sivulta?

Näkyisi olevan niin, että 491 on kauden 5 viimeinen jakso ja kauden 6 ensimmäinen sitten jakso 492.  571 näemmä kauden 7 ensimmäinen jakso. Eli sulta puuttuu kausi 6 kokonaan. Mutta siis Areenasta löytyy 492-571 jaksot (tietenkin muutkin) on tarjolla.

Toki pitäähän nuo saada toimimaan, mutta jos on pahasti kesken, niin suoraan Areenasta, “kulkematta Elisan lähtöruudun kautta” pääsee katsomaan.:wink:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Päivänkakkara ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Onko toi väli jaksoista vielä hukassa ja tsekkasitko jo että siellä on kaikki loput mitä pitäisi olla kadonneitten perässä?

Moro @Päivänkakkara ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Onko toi väli jaksoista vielä hukassa ja tsekkasitko jo että siellä on kaikki loput mitä pitäisi olla kadonneitten perässä?

Hei, ei edelleenkään ole niitä jaksoja siellä? Miten tämä saadaan kuntoon? :(

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Hei, ei edelleenkään ole niitä jaksoja siellä? Miten tämä saadaan kuntoon? :(

Pahoittelut, ettei edellinen vastaus, eikä tämäkään ehkä auta suoraan, mutta tarkoitus on hyvä, sillä kuten jo kerrottu, kysymäsi jaksot ovat Areenassa saatavilla.:relaxed:

Oletko perehtynyt muihin vaihtoehtoihin katsoa Areenaa? Digiboksin Elisa Viihde on vain yksi monista eri tavoista. Esim. näissä kahdessa eri tapauksissa voit katsoa Areenaa ilman digiboksia:

  • TV on ns. älytelevisio ja siihen on asennettu Areena -sovellus.
    Useammat viime vuosien aikana julkaistut TV:t käyvät, esim. jos käyttöjärjestelmänä on Android TV, sille voi ladata Areena sovelluksen TV:n kautta Google Play -kaupasta.
  • Käytössä on Chromecast ja mobiililaite (puhelin, tabletti), johon asennettu Areena sovellus.
    Tällöin voi käyttää Areenaa esim. siten, että suoratoisto ohjataan Chromecastiin. Mobiililaite (tai selain) toimii tällöin kaukosäätimenä, ja kuva näkyy TV:ssä.

    HUOM! Jos käytössä on Android TV:llä toimiva telkku, siinä saattaa olla valmiiksi sisäänrakennettu Chromecast. Asia selvinnee TV:n käyttöohjeesta.

Kaikki eri vaihtoehdot katsoa Areenaa, löytyy tästä ohjeesta: Yle Areena TV-näytöillä

Toivottavasti näistä olisi apua vaikka siksi aikaa, kunnes Elisa Viihteen kautta katselu on saatu toimimaan.:thumbsup_tone1:

Hei, minulla ei ole sellaista televisiota että saisin Areenan näkymää sieltä toisella tavalla. Tietokoneelta areenaa voisi katsoa mutta se tuntuu liian vaikealta kun ennen olen voinut sen elisa viihteen kautta telkkarista laittaa. Eikö näitä hävinneitä jaksoja sitten saa näkyviin tuonne elisa viihteen areenaan. Harmittaa kyllä kovasti. Luulisi että ne ovat siellä sitä varten että niitä sieltä ihmiset voi ja haluaa katsoa. :(

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Harmi :-( Vaan eiköhän ne jaksot saa takaisin sen digiboksinkin kautta, kunhan Elisa saa poikittain olevat bitit ojennukseen, mutta odotellaan Elisan virallista vastausta asiaan.:thinking:

Esim. @Patomiäs mites on, onko toivoa saada puuttuvat jaksot katseltavaksi, eli ilmeisesti siis sarjan koko kausi 6, jaksot 492-570?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Toivoa on toki :) Tyrkkäilin tuosta vikailmoitusta eteenpäin, peukut pystyssä :thumbsup:

Hei, 

mikähän on tämän uusi päivän 6 kauden tilanne? Edelleenkään sitä ei viihteen kautta löydy.. maratooni jää nyt pahasti kesken, eikä tuota yhtä kautta haluaisi hypätä ylikään.

Käyttäjätaso 5

Hei, 

mikähän on tämän uusi päivän 6 kauden tilanne? Edelleenkään sitä ei viihteen kautta löydy.. maratooni jää nyt pahasti kesken, eikä tuota yhtä kautta haluaisi hypätä ylikään.

Moi @Jepajeee ja tervetuloa OmaYhteisöön! :smiley:  Onko kyseessä numeroltaan mitkä Uuden Päivän jaksot, sillä nuo kaudet ovat hieman hassusti vuosilukujen mukaan nimetty kun Areenan sivulta katselen: https://areena.yle.fi/1-3257950 😅

Hei, 

mikähän on tämän uusi päivän 6 kauden tilanne? Edelleenkään sitä ei viihteen kautta löydy.. maratooni jää nyt pahasti kesken, eikä tuota yhtä kautta haluaisi hypätä ylikään.

Moi @Jepajeee ja tervetuloa OmaYhteisöön! :smiley:  Onko kyseessä numeroltaan mitkä Uuden Päivän jaksot, sillä nuo kaudet ovat hieman hassusti vuosilukujen mukaan nimetty kun Areenan sivulta katselen: https://areena.yle.fi/1-3257950 😅

Niinkuin aikaisemminkin on kommentoitu niin 6 kauden jaksot 492-570 :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kiitos @Jepajeee! Laitoin tästä ilmoituksen eteenpäin. Pyritään siis asia korjaamaan niin pian kuin mahdollista, jotta katselumaratooni voi jatkua! :relaxed:

JOO, toivottavasti nämä sais pian näkyviin, on tässä jo ihmeen pitkä aika mennytkin.. Ihme, ettei se alkuperäinen vikailmoitus jonka @Patomiäs sanoi laittaneensa ole auttanut yhtään.. 

Kiitos @Jepajeee! Laitoin tästä ilmoituksen eteenpäin. Pyritään siis asia korjaamaan niin pian kuin mahdollista, jotta katselumaratooni voi jatkua! :relaxed:

Kiitos! Nyt näkyy taas!😊👍🏻