Vastattu

Elisa Viihde ei näy

  • 2 August 2020
  • 3 kommenttia
  • 850 katselukerrat

Mulla on tuo elisa viihde, siis pitäis olla. Vanhalla telkalla kevääseen asti se toi kuten piti. Nyt kun mulla on uus tv ja tässä sais suoraan sen elisa viihteen mutta enpä näe mitään, mainostaa vaan vuokraa sieltä katseltavaa. Olen soitellut Elisaa monesti mut ei vaa pelaan. Ärsyttää maksaa tyhjästä tuo 39e jotai sinne päin. Mä en periaatteessa tarvis koko elisa viihdettä+aitio. Mutta sopimusta ei voi katkaista kesken kauden. Mutta en näe sieltä mitään. Oonko mä vaan niin dementoitunut ette ymmärrä. Poikani on käyny kans katsomassa tätä eikä vaan saa kuntoon.  Olen siis soittanu viimeks asiakaspalveluun eilen. Mikä ny mättää? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 2 August 2020, 13:02

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Ei digiboksillista versiota kannata pelkällä sovelluksella korvata.

 

Kytket digiboksin kiinni uuteen telkkariin ja kaikki toimii niinkuin ennenkin.

 

Halutessasi voi television Viihde-sovellusta käyttää tallenteiden katseluun, kirjaudut ensin sisään käyttäjätunnuksellasi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Voi voi, kun Elisa meni lopettamaan Anvian ryöstön yhteydessä saadun Watson-palvelun. Äly-tv ei tarvinnut erillisiä boxeja, vaan sovelluksella muistaakseni näkyi kaikki kanavat.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3

Voi voi, kun Elisa meni lopettamaan Anvian ryöstön yhteydessä saadun Watson-palvelun. Äly-tv ei tarvinnut erillisiä boxeja, vaan sovelluksella muistaakseni näkyi kaikki kanavat.

 

Kun muutin Etelä-Suomen kaapelitaloudesta tänne Haapajärvelle, niin tätä kaivattaisiin täälläkin suunnassa elisa viihteen sovellukseen, että näkyisi televisiosta kanavat, niin kuin puhelimessa toimii. Täytyy heti kysyä, että paljonko pitäisi sovelluksesta maksaa taas lisää? :rolling_eyes: Digitakaan ei näy saavan aikaiseksi muita hd-kanavia kuin ylen kanavat toimintaan. Ei ole kiinnostusta vielä maksaa jostain boksistakin erikseen. Kumma kyllä edelleen Samsungin sovelluskaupassa näkyy Watsonin sovellus, vaikka ei ole edes palvelu enää toiminnassa.