Vastattu

Elisa viihde käynnistyy jos käynnistyy, samsun älytelkka

  • 18 joulukuu 2020
  • 5 kommenttia
  • 624 katselukerrat

Moikka. Käytössä elisa viihde-sovellus ja samsungin telkka  QE65Q70. Ja ongelmana sovelluksen käynnistyminen. Ei ole erillistä boxia vaan käytössä suoraan samsungin oma elisa viihde-sovellus. viihde on kaukana kun puoli tuntia yrittää saada sovellusta käyntiin, vain logo näkyy eikä mitään tapahdu. Monesti ei saa käynnistymään ennenkuin erikseen käy telkan laitehallinnasta tyhjäämässä elisa viihteen välimuistin yms. Onko muilla vastaavaa haastetta ja mitä tuohon voisi yrittää. Vai joutuuko vain hyväksymään jotta buginen eikä muuksi muutu..

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi OIkosulku 30 joulukuu 2020, 14:43

Tähän saakka on toiminu moitteettomasti ja nopealla yhteydellä kuvanlaatukin aivan toista, kuin VHS vs blueray 😊 laitan viestiä jos ongelma ilmestyy. 

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @OIkosulku ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Eipä toi kovin Viihteelliseltä kuulosta :/ Ootko koittanut vielä tuon sovelluksen uudelleenasentamista telkkariin? Ja onko netti toteutettu verkkopiuhalla vai langattomasti? 

Moikka. Asentanut sovelluksen useasti mutta alkulogoon jumiutuu välillä. Langattomasti olosuhteiden pakosta, nyt 300M 5G, edellinen 100M 4G. Purkin mallia en just saa katottua, Elisalta kuitenkin. Uudella purkilla ei vielä ole jumittanut mutta ei se ole montaa päivää ole vielä ollu käytössäkään.. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Okei, peukut nyt siis pystyssä uuden purkin puolesta että se kuittaisi tuon ongelman historiaan! Ilmoittele seurantajaksosi päätteeksi mikäli sillä kuittaantui ongelma pois ja toki huikkaile heti jos ongelmaa vielä ilmenee! :) 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

@OIkosulku Mites on nyt tuo Viihde sovellus pelittänyt?

Tähän saakka on toiminu moitteettomasti ja nopealla yhteydellä kuvanlaatukin aivan toista, kuin VHS vs blueray 😊 laitan viestiä jos ongelma ilmestyy. 

Osallistu keskusteluun