Vastattu

Elisa vuokraamon leffa ei toimi

  • 19 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 1439 katselukerrat

Nyt ei kyllä toimi teidän vuokraamon elokuva ollenkaan. Rahaa meni turhaan tähänkin. Täytyy vaihtaa kohta toiseen kaikki kun ei hommat toimi. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sannika 20 February 2020, 10:45

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@Tippe83 Mikähän oli kyseinen elokuva, jota yritit vuokrata ja katsella. Millä laitteella vuokrauksen teit? Millä laitteella yritit vuokrattua elokuvaa toistaa? Oletko yrittänyt katsella elokuvaa mahdollisesti jonkin toisen laitteen kautta? Mikäli ongelma ilmenee jollain muulla laitteella kuin digiboksi, kannattaa kertoa myös laitteen ohjelmistoa / selainversiota yms. oleellista tietoa, josta voi olla apuja.
 

Suosittelen tallentamaan asiakasnumeron omaan profiiliin täällä OmaYhteisössä. Tämä tapahtuu klikkaamalla omaa nimimerkkiä sivun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla “Asetukset”. Profiilissa oleva asiakasnumero näkyy vain itsellesi sekä OmaYhteisö-tiimille. Asiakasnumero avulla @OmaYhteisö-tiimi pystyy jeesailemaan paremmin ja ehkäpä jopa antamaan hyvitystä tuosta epäonnistuneesta katselusta.

Sain selvitetty asian

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +5

Sain selvitetty asian

Mukava kuulla, että asia on saatu selvitettyä :thumbsup: Mielenkiinnosta kysyn vielä, että miten ongelma lopulta ratkesi?