Vastattu

Tilasinko turhaan?

  • 5 November 2020
  • 5 kommenttia
  • 513 katselukerrat

Olen tilannut Elisa Viihde Aitio ja Viaplay Leffat & sarjat hintaan 12,99/kk ja V sport golf 19,95/kk. Eikö tuolla ensin mainitulla näy golf lähetykset? Nimenomaan golfia haluan katsoa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 8 November 2020, 12:45

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +7

Kun tilaat Viasat kanavapaketin niin tietääkseni sen mukana saa ton Viaplay & Elisa Viihde Aition tunnukset maksutta kun se kuuluu siihen pakettiin.

Tietäiskö joku Elisalta tarkasti oikean vastauksen ennenkuin menen yrityksen ja erehdyksen kautta lopettamaan ensin toisen ja sitten toisen ja sitten totean että juu se olikin se toinen ja tilaan sen sitten uudestaan. Tähän on varmasti olemassa oikea vastaus, joka säästää aikaa ja vaivaa. Kiitos etukäteen.

Olipa vaikea kysymys! Yllättävää.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Olipa vaikea kysymys! Yllättävää.

“Leffat & Sarjat” paketti ei pidä sisällään urheilua, ei myöskään golfia. Eli joko sinun pitää jatkossakin tilata Golf-paketti erikseen tai sitten Viaplay Total, kk-maksu hieman nousee nykykombostasi mutta mukaan tulee paljon muutakin urheilua Golfin lisäksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Mikäli golf on ainoa mitä tahdot telkasta nähdä, niin Viasatin Golf on silloin se mitä tarvitset :) Toi Aitio+Viaplay setti tarjoaa taas sitten näiden paketin nimen mukaisen kirjaston viihdesisällöt eli leffat sekä sarjat tarjolle, mutta urheilut ei siihen tosiaan kuulu vaan ne pitää erikseen hankkia :)