Vastattu

Tupla/triplakanavien poisto Elisa Viihteestä

  • 19 kesäkuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 1398 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
20 kanavaa Yle1 - National Geographic näkyvät kolmella kanavapaikalla. Ensin 1-20 SD:nä ja sitten samat paikoilla 21-40 HD ja vielä samat paikoilla 501-520 HD.

Miten saan ainakin nuo turhat SD kanavat poistettua ja ylipäätään miten poistan jonkun kanavan Elisa Viihteestä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jortsu67 19 kesäkuu 2019, 21:39

Menu > Asetukset > Turvallisuusasetukset (Lapsilukon pin koodi on se jonka annoit asennuksen yhteydessä, jos olet unohtanut joudut tekemään tehdasasetukset painamalla boksin virtapainiketta 5 kertaa) > Lukitse/piilota kanavia.Poista ruksi niiden kanavien kohdalta jotka haluat piilottaa, lopuksi vahvista valinta.Piilotetut kanavat eivät enää näy kanavia selatessa tai oppaassa, mutta voit silti halutessasi katsoa niitä syöttämällä kanavapaikan numeron ja antamalla pin-koodi, tarvitsee tehdä vain kerran kunnes sammutat boksin.Asetuksista voit myös järjestää kanavat haluamaasi järjestykseen.

Tv-signaali ja laatu > Järjestä kanavapaikkoja.Palstaa lukiessa vaikuttaa tosin, että boksia riivannut bugi on jälleen herännyt ja piilotetut/järjestetyt kanavat eivät taaskaan pysy piilossa/järjestyksessä... 🙂
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Menu > Asetukset > Turvallisuusasetukset (Lapsilukon pin koodi on se jonka annoit asennuksen yhteydessä, jos olet unohtanut joudut tekemään tehdasasetukset painamalla boksin virtapainiketta 5 kertaa) > Lukitse/piilota kanavia.

Poista ruksi niiden kanavien kohdalta jotka haluat piilottaa, lopuksi vahvista valinta.

Piilotetut kanavat eivät enää näy kanavia selatessa tai oppaassa, mutta voit silti halutessasi katsoa niitä syöttämällä kanavapaikan numeron ja antamalla pin-koodi, tarvitsee tehdä vain kerran kunnes sammutat boksin.

Asetuksista voit myös järjestää kanavat haluamaasi järjestykseen.
Tv-signaali ja laatu > Järjestä kanavapaikkoja.

Palstaa lukiessa vaikuttaa tosin, että boksia riivannut bugi on jälleen herännyt ja piilotetut/järjestetyt kanavat eivät taaskaan pysy piilossa/järjestyksessä... 🙂
Kiitos vastauksesta.
Ennen kuin laitoin kysymyksen tänne huomasin samasta aiheesta keskusteluja 3 - 7 vuotta sitten. Mietin, että varmaan tähän jotain uutta on sen jälkeen tullut.
Mutta eipä ole tämä ominaisuus juuri mihinkään kehittynyt ☹️

Osallistu keskusteluun