viaplay

  • 5 lokakuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 886 katselukerrat

Missä on viasatin ohjelmakirjasto?!#!"##¤ Viaplay ihan susiperuna... vuokraelokuvia maksullisen sovelluksen sisällä. tuokaa se viasatin okirjasto takas. Ja vielä Minkä ihmeen takia Elisan vuokraamossa voi ostaa elokuvia.. nyt valot päälle.

Edit: Kirosanat siivottu pois. -Keinotekoinen

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
@Caaos Kyllä Viasatin ohjelmakirjasto on edelleen olemassa. Sen saa käyttöönsä kun tilaa Viasat Kulta tai Viasat Viihde -kanavapaketin. Tämä tosin toimii ilmeisestikin pelkästään Elisa Viihteen digiboksin kautta. Elisa Viihteen sovelluksella Viasatia ei saa näkymään lainkaan. Elisa Viihteen sovelluksen kautta saa tällä hetkellä näkymään ohjelmakirjastoista Aition, SF Kidsin ja HBO Nordicin sekä Elisa Viihde Sportin.

PS. Kiroilu ja muu epäasiallinen käytös ei kuulu tänne OmaYhteisöön. Kannattaa käydä lukaisemassa läpi OmaYhteisön pelisäännöt.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
@Caaos - Valitettavasti tuo Viasatin ohjelmakirjasto on enää olemassa vanhemmilla N7700-sarjan digibokseilla 😕 Uudemmilla digibokseilla tuo Viasatin ohjelmakirjasto on korvattu monipuolisemmalla Viaplay-palvelulla.

Osa elokuvista voi olla tekijänoikeussyistä ainoastaan ostoelokuvana, joten sen vuoksi kaikkia elokuvia Vuokraamossa ei voi vuokrata.

Käythän läpi OmaYhteisön pelisäännöt - kirosanat eivät kuulu OmaYhteisöön.

Osallistu keskusteluun