1HD Music Television Elisan valikoimiin?

Tuote: Sisältöpalvelut

Nyt olisi tarjolla kunnon musiikkikanava jota ei ole moneen vuoteen ollut kun joskus oli The Voice ja MTV Music Television. Tämä kanava on hakemassa pitkäaikaista ohjelmistolupaa https://www.mediamonitori.fi/index.php/uutiset/televisio/2100-musiikkikanava-1hd-hakee-pitkaeaikaista-ohjelmistolupaa ja taitaa olla ainut hakija tällä hetkellä että saattaa olla että tämä saa sen luvan vaikka sitä ei koskaan tiiä. Tämän kanavanhan voi silti lisää kaapeliTV:n valikoimiin vaikka tämä ei saisi pysyvää ohjelmistolupaa antenniverkossa. 

Tosin tämä kanava soittaa pelkää semmosta massamusaa josta en itse tykkää mut ne saa katsoa tätä kanavaa jotka tykkää massasta. Silti kannatan tämän kanavan lisäämistä Elisan valikoimiin ja varmasti tääl on muitakin jotka kannattaa.

Nimenomaan, massamusiikkia, joten ei paljoa houkuttele tuo kanava.

The Voicella oli joskus Party-bileohjelma jossa soi musiikkivideona mm. partymusiikkia täynnä bassoa. Sitä katselin kovasti, kun olin 15-vuotias, ja samanlainen ohjelma soi kovaäänisistä Philips MC-70-stereoista Uusi Kiss -kanavalta. Naapurit EIVÄT olleet kovin iloisia. Voi niitä aikoja.

Radiosta tai teeveestä soi erikoisohjelman aikana Cascadaa, DJ Maniania, Basshunteria… Ja minä kun vielä osasin sitä kakea käyttää niin wOOx-bassot oli ihan maksimitasolla non-stop.

MC-70 ja wOOx

Nykyään tällaista erikoisohjelmaa täytyy tehdä itse ja siihen käytössä Google Music ja YouTube. Musiikkivideoita ja -kappaleita täynnä! Hienoa olisi jos tulisi kunnollinen musiikki-tv, ei vain kaupalliista musiikkia. Myös hevistä on musiikkivideoita, miksei sille ole TV-kanavaa.

Suomi on kuitenkin hevareiden maa.

Nyt soi Kodex feat. Steklo - I’m Alive (Original Mix).


Aikoinaan Voicella oli oma kanavanssa mikä näytti enemmän myös raskaan musiikin videoita, sen jälkeen musiikkivideo tarvetta sain MTV Rocks kanavan (ja muiden vastaavien) kautta tyydytettyä. Nykyään kuitenkin Youtube yms alkaa löytymään joka telkasta, joko suoraan telkan omissa sovelluksissa tai vähintäänkin erillisen uudemman boksin kautta. Itsellä siis on musiikkivideoihin pelkästään keskittyvien kanavien kaipuu jäänyt vähemmälle, mutta näkisin mielelläni kyllä vielä kanavia missä wanhan kunnon MTV:n tapaan pyörisi musiikkiaiheisia ohjelmia: klassikoiden esittelyjä, uutuuksien arvosteluja, knoppitietoutta bändeistä ja biiseistä jne. Tokikaan en ole sitä vastaan että musiikkia olisi tarjolla enemmänkin, välillä ollut nykyään ihan kivakin kuunnella vaihtelun vuoksi valtavirrampaa musiikkia ja kun ei niistä itse tiedä mitään niin 1HD voisi kyllä siinä mielessä itselläkin olla ainakin välillä auki :thinking: Sait ääneni :D 


@Patomiäs Voisko tätä ideaa laittaa eteenpäin ku täl on aika hyvä kannatus että 5 ihmistä on äänestäny tän puolesta ja voi tulla lisääkin?

Tämän kanavanhan voi lisätä valikoimiin jos sille ei myönnetää pitkäaikaista ohjelmistolupaa antenninverkossa. Sillo satelliitti on se vaihtoehto josta se lähetys tulisi meille katsojille.


@Patomiäs Voisko tätä ideaa laittaa eteenpäin ku täl on aika hyvä kannatus että 5 ihmistä on äänestäny tän puolesta ja voi tulla lisääkin?

Tämän kanavanhan voi lisätä valikoimiin jos sille ei myönnetää pitkäaikaista ohjelmistolupaa antenninverkossa. Sillo satelliitti on se vaihtoehto josta se lähetys tulisi meille katsojille.

Hopsan! Ehdotus oli viety eteenpäin jo, mutta jäänyt näemmä täällä kääntämättä infonappi!


@Patomiäs Onko vielä kuulunut mitään?


@PatomiäsOnko vielä kuulunut mitään?

 

Moikka! Tämä toive oli nyt viety eteenpäin, mutta mitään konkreettista tietoa ei olla vielä sen suhteen muuta saatu :relaxed::thinking:


Eikö vieläkään oo kuulunu mitään?


Eikö vieläkään oo kuulunu mitään?

Ei ole uutta auringon alla :( 

Laitoinpa uudestaan kyselyä menemään josko nyt tuota kanavaa saataisiin tarjolle :) 


Palailen tähän kanavatoiveeseen vielä - sen verran pystyn infoamaan että ei ainakaan ole ihan lähitulevaisuudessa varmastikaan valikoimiin saapumassa :confused: Toive on kuitenki kuultu ja se pidetään mielessä! Eli ei ole kokonaan torpattu, mutta ei tosiaan ole lähiaikoina toteutumassa.