24p tuki Netgem N7700 boksiin!


24p tuki Netgem N7700 boksiin, myös netflix leffoille!
Melkein kaikki netflix leffat/sarjat pyörivät 24hz nopeudella ja boksi tukee tällä hetkellä vain 50/60Hz kuvanopeutta, joten tällöin kuva nykii.



Tuskin kukaan haluaa nykivää kuvaa katsoa?

24p tuki korjaisi asian.
Kiitos ideasta! Välitän sen eteenpäin. Katsotaan miten käy ja josko tämä olisi mahdollista. 🙂
Paras olisi jos saisi sellaisen asetuksen että ulos tulee sitä mitä se materiaali on. Jos nyt tulee 24p asetus ja kaikki materiaali pakotetaan siihen niin ei sekään hyvä ole. Pitäisi siis olla asetus että ulos saa sitä mikä se materiaali on. Jotkut voisivat haluta hoitaa skaalauksen muualla eli boksi voisi sd kanavilla lähettää sd:nä ja sitten tarvittaessa 1080p24 tai 1080i50 riippuen tilanteesta.
Tuo automaattinen tila olisi varmasti hyvä, jos se vain osaisi valita oikeat asetukset materiaalin mukaan. Yleensä joutuu itse säätämään manuaalisesti tuon kohdalleen.
24p tuki on testauksessa meillä ja näillä näkymin tulossa myöhemmin, mutta ollaan yhä sen verran aikaisessa vaiheessa ettei ole antaa tämän tarkempaa lupausta vielä 🙂
Missä vaiheessa testaus nyt on?
Kysäisen josko uutta tietoa olisi. 🙂
Tämä on vieläkin selvityksessä, kerrotaan kyllä heti kun on jotain kommentoitavaa. 🙂
Sain väliaikatietoa, että testaukset ovat edelleen kesken. Tarkkaa tai löyhempääkään aikataulua ei vielä ole antaa, mutta me ilmoitamme kyllä! 🙂
Ehkä n. 3 vuotta vois olla sopiva testausaika?
Mitä tälle asialle mahtaa kuulua?:? Tulee katseltua usein Chromecastilla Netflixiä tämän ongelman vuoksi. Olen huomannut myös, että kuva nykii, kun kuva liikkuu nopeasti erityisesti sivusuunnassa. Ärsyttävän näköistä, kun hienon kuvakulman kohtaus n-y-k-i-i eteenpäin. Chromecast auki, kännykästä sama kohtaus = ei nykimistä. Smoothisti menee.