3kk paperilasku


käytännössä tietää etukäteen että elisa/saunalahti ei tule luopumaan maksullisesta paperilaskusta ilman oikeuden päätöstä tai lakia.



ehdottaisin ~3kk paperilaskutusta eli ~3kk lasku hintaan 2-3€/lasku. jos saunalahti lähettää laskun poikkeuksellisesti aikaisemmin se on maksuton. tämä voi tapahtua esim suuremman käytön takia.



tämä ehdotus voisi toimia vaihtoehtona niille jotka eivät voi ottaa sähköisiä laskuvaihtoehtoja. ollakseen vielä riittävän kohtuullinen.
Ongelma tässä on, että kolme kuukauden lasku voi tulla varsin suureksi. Ne, jotka käyttävät paperilaskua, eivät välttämättä seuraa saldoa millään tavalla laskutuskaudella. Parempi ehkä olisi nostaa minimilaskutusrajaa paperilaskulla vaikka 20 euroon. Tällöin laskun hinta olisi aina alle 10 % laskusta.
3kk paperilasku
Moikka! Monet haluavat maksaa laskun kerran kuukaudessa, jotta laskun summa pysyy tasaisen ennustettavana. Pidemmällä laskutusvälille ei ole asiakkaiden keskuudessa ollut juurikaan kysyntää tähän asti. Toki, jos kysynnän määrä kasvaa, niin voidaan tämän toteuttamista miettiä. Ideapaja on juuri tällaisten ajatusten takia tärkeässä osassa: nyt palaute on kaikkien kävijöiden nähtävillä ja mielipidettä voi tukea vain klikkaamalla oman äänensä 🙂 Laitan kuitenkin tältä erää idean tilaksi ei toteuteta, sillä tällä hetkellä tällaisia suunnitelmia ei ole tehty.