Toteutettu

4G latausliittymiin?

  • 2 lokakuu 2014
  • 45 kommenttia
  • 9200 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Milloinkahan latausliittymiin voisi tilata 4G paketin? Kodin lähistöllä 3G ei tahdo toimia puhelimessa, eikä myöskään mokkulassa, vaikka on täydet kentät. Sen sijaan 4G toimii ihan riittävän hyvin omaan käyttööni, vaikka tolpat vaihteleekin 1-3 välillä.

45 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
4G latausliittymiin?
Käyttäjätaso 5
Hyviä uutisia! 4G on näillä näkymin tulossa latausliittymiin loppuvuoden aikana 🙂
Minkä vuoden loppuvuoden?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Latausliittymistä Prepaideissa on 4G ollut saatavilla jo jonkin aikaa.
Eihän se Prepaid ole "Latausliittymä"
Siinä kävi näköjään joku konsernin "asiantuntija" antamassa vastauksen 😃 ei *****.. varmaan parempi pitää turpa kiinni jos vastauksessa ei vastata yhtään mihinkään
Käyttäjätaso 5
Valitettavasti tämä on siirtynyt eli 4G on tulossa latausliittymille myöhemmin. Aikataulu on vielä avoin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
missä mennään tässä ideassa? miten sim koritn 4g/lte toimivuus? toimiiko latausliittymät puhtaasti elisan verkossa vai saunalahden virtuaaliverkossa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Itsekin olisin kiinnostunut latausliittymän LTE-ominaisuudesta, koska latenssit ovat paljon perus 3G-verkkoa lyhyemmät. Datanopeus saisi mielestäni olla vaikka rajoitettu 21-50 Mbit/s. Tärkeintä kuitenkin tuo yhteydenmuodostuksen nopeutuminen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tämä viivästyy varmaan siksi, koska Elisa haluaa ensin nostaa laskutusliitttymien 4G-hintaa. Nyt lähes kolmen euron korotus, ennen 19.90 €, nyt 22.90 €. 50M/25-nopeus. Myös 3G-nousi vastaavasti 14.90 eurosta 17.90 euroon. Eiköhän Elisa pistä sitten kunnon uudistuksia latausliittymiin ja kalliilla hinnalla. Näin sitä voittoa tulee tasaisen varmasti - palvelussa on siis ilmaa.

Ja miksei, kun jokainen maksaa tasaisesti "Huolettomista" 20-40 eur kk käytti sitten sitä tai ei.

Onneksi muualla on vielä ihan edullisiakin liittymiä, mm. rajaton 3G 13.90 euroa puhelimeen ja puhe 4.5 snt/min 🙂
Käyttäjätaso 7
Mistä guru tuollaisia keksi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ihmeellistä, vieläkö on tulossa?

Tainnut venyä vuosien ylityöksi Elisalla...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Kieltämättä on aika masentavaa seurata tätä keskustelufoorumia ja sen antia yleisölleen. Kun kerran (kasvoton elisa) ylläpitää tällaista palstaa niin, vaivautuisitte edes perustelemaan kommenttejanne. Voin jopa kuvitella jonkinlaista myötähäpeää siitä, ettei voi tehdä työtään odotuksiensa mukaisesti, koska palstalaisten kysymykset edellyttäisivät vastauksia, joita ei vain ole someaspan saatavilla. Kiitos Sakarille, että olet jalkautunut tänne kuolevaisten joukkoon viestimään laajajakaistaliittymistänne.

Matkaviestinverkon liittymäpäälliköllänne lienee enemmän hommia, kun ei ole tainnut jalkautua tänne kertaakaan kommentoimaan asioiden tilaa. Toivottavasti käy edes joskus lukemassa. Pitääkö mun oikeasti tulla yhtiökokoukseen saakka kysymään perusteita esimerkiksi tämän säikeen etenemisestä. En millään tavalla halua lakonisilla kommenteillani happamoittaa palstan henkilökunnan aurinkoista päivää Mansessa, mutta pidän kummallisena, ettei ylemmältä taholta voida jakaa perusteltua tietoa, mikä tässä oikein mättää? Ei osakeyhtiölain mukainen toiminta edellytä tällaista vaitonaisuutta kuluttajia kohtaan.

En tarkoita, että palstalla tulisi etukäteen julkaista hinnastostrategiaa, vaan ihan yleisellä tasolla kuulisin mielelläni esimerkiksi tämän projektin kehitysvaiheesta. Koodataanko taustalla kuumeisesti jotakin uutta kikkaretta, vai synnytetäänkö tässä samalla uutta maailmanrauhaa. 😉

Aurinkoista päivää lukijoille!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
hmm...
pitäisikö heittää vedonlyönti pystyyn, kumman elisa tuo ensin: a) lte ominaisuuden lataus liittymiin vai b) natiivin ipv6 ominaisuuden kuluttajille (myös piuhalliset).

asia on ongelmallinen koska voi kestää kun saadaan tietää, jos saadaan.
ehkä voisin olla ottaa vetoja vastaan korkeilla suhteilla, tulisin rikkaaksi eikä tarvitsisi maksella voittoja ehkä varmaan ikinä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
OT: Taidan jättää uhkapelin väliin. Antaa elisan leikkiä keskenään kuurupiiloa.
http://procom.fi/viestintaala/ohjeet-ja-periaatteet/yhteisoviestinnan-periaatteet/
Käyttäjätaso 7
Valitettavasti tämä on siirtynyt eli 4G on tulossa latausliittymille myöhemmin. Aikataulu on vielä avoin.Missä mennään???
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
pitäisikö vakavalla naamalla ehdottaa: tuokaa esim lte 100Mbit/s nopeudella hintaa ~30€/31vrk. kun lte paketti loppuu niin lataus-liittymä palaa umts/gsm liittymäksi. tämäkin olisi parempi kuin ei lte:tä ollenkaan.

tosin nuo nopeudet tuota mlk nopsaa lukuun ottamatta ovat niin etanoita että voisi hyvin olla lte:ssä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei ole uutta tietoa tullut meille, pistin perään kyselyä mikä on tilanne 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Minkä vuoden loppuvuoden?
Ei ainakaan ennen vuotta 2025!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Voisiko joku sieltä lasikaton yläpuolisesta tornista laskeutua tänne kuolevaisten pariin ja kertoa perusteluja viestintäpalveluyrityksenne toimettomuudelle 4G latausliittymiin -idean suhteen.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
taitaa olla niin että elisalla budjetti-osasto tai markkinointi-osasto tekee kaikki oleelliset päätökset.

tässä tapauksessa voi olla riski että asiakkaat voisivat säästää laskuissaan ja sehän olisi myrkkyä elisalle. latausliittymissä ei yleensä ole pitkäaikasuutta kuukausien tai vuosien päähän.

olin jo ehdottanut että elisa toisi noin ~30€/kk maksvaan lte paketin jossa olisi karkeasti kaikki esim 150Mbit/s nopeudella, ajan päätyttyä liittymä palaisi umts-liittymäksi. tämän saisi tuolla budjetti-osastolto läpi edes jotenkin. tälläkin voisi tehdä jotain.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mikäli 4G tulee latausliittymään, tulee se tarkoittamaan hintatason yleistä nousua latausliittymissä. En voisi itse hyväksyä tuota ja on hyvä että on vaihtoehtoja.

Muualla on 4G-Prepaideja. Elisan tulisi viipymättä alentaa yleistä hintatasoa.

Ei nostaa sitä lisää.
Käyttäjätaso 7
Valitettavasti tämä on siirtynyt eli 4G on tulossa latausliittymille myöhemmin. Aikataulu on vielä avoin.
4 vuotta asiaa on haudottu. Joko olisi aika tehdä jotakin???

Eikä vain 4G-paketteja latausliittymiin , vaan myös LTE päiväveloituksella.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
kun joskus vuonna 2025 nr 5g:stä alkaa tulla peruskamaa ja siirrellää dataa sillä niin elisa lanseraa lte pääsyn lataus-liittymiin vaikka tällöin olisi nr 5g enemmän tarpeen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tännekin tiedoksi että asia on työpöydällä yhä, mutta aikataulu on toistaiseksi vielä avoin 😞

Osallistu keskusteluun