Ei toteuteta

Alcatel -Windows-puhelimet

  • 11 lokakuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 702 katselukerrat

Elisa myy Android-versioita, mutta Windows-versiot on unohdettu.

Alcatel on julkaissut melkoisia Windows 10 -älypuhelimia, kuten:

Alcatel Idol 4 Pro
Alcatel Idol 4S

Olisin kiinnostunut ostamaan tällaisen Elisan myymälästä ja tiedän paljon tuttuja, jotka myös odottavat tehokkaampien Windows-puhelimien saapumista markkinoille.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Windows -puhelimista alkaa aika ajaa ohi. Jo ennestään pieni sovellusvalikoima kapenee, kun sovellusten kehittäjät laittavat kaikki paukut Android ja IOS -alustoille.
Windows -puhelimista alkaa aika ajaa ohi. Jo ennestään pieni sovellusvalikoima kapenee, kun sovellusten kehittäjät laittavat kaikki paukut Android ja IOS -alustoille.
Jos tuo olisi se täysi totuus, niin Microsoft olisi jo aikapäivät sitten luopunut Windows 10 Mobilen kehittämisestä ja tarjonnut vain tietoturvapäivityksiä käyttöjärjestelmän tuomiopäivään asti.

Totuus on kuitenkin, että tämän käyttöjärjestelmän ympärillä häärätään päivittäin hyvinkin aktiivisesti ja uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuutta tuodaan jatkuvasti. Se, että Microsoft ei jouluksi tuo omaa laitettaan markkinoille, ei tarkoita, etteikö heiltä olisi uusia laitteitakin tulossa käyttöjärjestelmän lisäksi.
Sanoma uutisoi yhden toimittajan mielipiteellä lainaten Joe Belfiorea ja antoi lukijoiden ymmärtää, että Windows Mobilen peli pelattu. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä, mutta aika vain näyttää sen totuuden.
Kun kerran kaipaat tehokkaampaa, niin osta Elisalta se ainoa Windows luuri, jota vielä myyvät. HP Elite x3 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pistin tästä viesitä eteenpäin. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kun kerran kaipaat tehokkaampaa, niin osta Elisalta se ainoa Windows luuri, jote vielä myyvät. HP Elite x3 😉

HP:n luureja ja niiden reklamaatioita käsitelleenä, en voi suositella niitä edes pahimmalle vihamiehelleni. HP osaa tehdä tietokoneita ja tulostimia, muttei puhelimia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Näillä näkymin ei ole tulossa meidän valikoimiin. Kannattaa siis hankkia Windows-mallit sellaiselta myyjältä, jolla kuuluu valikoimaan. 🙂
Jos joku näitä vielä etsii, niin ainakin Amazon itse myy veroineeen ja postikuluitta edullisesti: https://tinyurl.com/Amazon-Alcatel-6077X-2BALWE7

Tuo malli on Alcatel Idol 4 Pro
..eli Amazonissa mallinimellään 6077X 🆒

Osallistu keskusteluun