Alueuutiset netin kautta Viihteeseen


Toista kanavaa pitkin tuli ehdotusta/toivetta, että asiakkaan oman alueen alueuutiset olisi mahdollista saada IPTV:n kautta näkymään Viihteessä eikä kaikille lähetettäisi vain Uudenmaan uutisia. Mitäs te olette mieltä, olisiko tällainen tarpeellinen ja kuinka toivottu uudistus Viihteeseen? 🙂
No villi veikkaukseni on, että suurin osa heistä, joita alueuutiset ylipäätään kiinnostavat, haluaisivat ensisijaisesti katsoa oman alueensa uutiset. Uusinnathan tulevat "oikein" jo nykyäänkin.



Eri asia sitten on, kuinka moni ko. ihmisistä tämän ketjun löytää ja viitsii kommentoida saatikka kannattaa idea.



Ehdoton kannatus, vaikken niitä kovin usein edes katso.



Loppujen lopuksihan kuitenkin on niin, että Elisa tekee jos siltä tuntuu, riippumatta kannatuksesta tai sen puutteesta. :8
Jortsu67 kirjoittaa asiaa. Pieni piirihän täällä ideoita lukee. Täällä mansessa kaapeliverkossa HD:na näkyvät suorina Uudenmaan uutiset. Katsoisin mielelläni oman alueen paikallisuutisia silloin kun niitä katson. Onneksi verovaroin tuotettu Areena sentään tarjoaa jälkikäteen alueuutiset.
Valitettavasti tätä ideaa ei tulla ainakaan toistaiseksi toteuttamaan teknisten haasteiden vuoksi. 😞
Päivitetty idean tila Ei toteutetaTulossa 
Saamme parannusta alueuutiskanavien näkyvyyteen lähiaikoina. Tiedotamme muutoksesta siinä vaiheessa kun se on ajankohtaista.

Päivitetty idean tilaTulossaToteutettu