Ratkaistu muuten

C more kanavapaketteihin c more netti tunnukset mukaan

  • 23 maaliskuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 3026 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
  • Vakiokalustoa
  • 217 kommenttia
Olisiko mahdollista saada yhdistettyä nyt tuo c-more.fi ja c-more Elisa Viihde tilaukset.
tuolloin voisi katsoa esimerkiksi suorat Formulakisat viihteen digiboxilla, sekä käyttää c-moren kirjastoa tietokoneella tai mobiililaitteilla.

Nyt puhtaasti paremman F1 arkiston takia on käytössä c-more.fi tilaus, mutta sen saaminen isolle ruudulle vaatii chromecastin kanssa kikkailua.

Olisi paljon helpompi vain rojahtaa sohvalle ja katsoa Formulat viihde boxin kautta, mutta silti säilyttää mahdollisuus katsoa kisat myös reissussa.

Ymmärtääkseni elisa viihteen sovelluksen arkisto on vain 7 päivää pitkä, kun taas c-more pitää kisat katsottavissa aina 2 tuntia ennen seuraavan kisaviikonlopun ensimmäisiä vapaita harjoituksia.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Viedään ideaa eteenpäin. 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +2
Tuo olisi hyvä. C morelle itsekkin laitoin jokunen päivä sitten viestiä asiasta. Koska nyt tilanne on se, että Cmorelta tilattuna ohjelmakirjasto ei täysin vastaa Elisa Viihteen C more ohjelmakirjastoon, lupailivat sieltä laittaa asiaa eteenpäin. Saa nähdä kuinka käy.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Tuo olis kyllä hyvä lisä c more total pakettiin voisin jopa harkita tilaavani c more total paketin jos sais tunnukset myös c-more.fi palveluun.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kuuten jo muualla huomattiin, voi Viihteen tunnuksilla nyt kirjautua myös CMoren sivuille.

Osallistu keskusteluun