Pidetään mielessä

Cingular-tyylinen RollOver-palvelu

  • 9 kesäkuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 13150 katselukerrat

Saunalahteen sopisi siis RollOver-tyylinen palvelu. Tämä siis tarkoittaa, että jos yhteen kuukauteen jää puhumattomia minuutteja, niitä voi käyttää seuraavassa kuussa.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Jotenkin tuntuu turhalta, kun 5000 minuuttia saa jo parilla kympillä. Yhden kuukauden rolloverin vielä ymmärrän. Jos ne jatkuisivat loputtomiin tulisi siitä helposti jonkinlainen lukitus operaattoriin. Lisäksi noiden ainakin pitäisi nollautua, jos pakettia vaihtaa pienempään. Pakettiliittymän idea on, etä valitsee riittävän suurenpaketin ja sitten ei tarvitse miettiä käyttöä.
Niin, yhdestä kuusta siinä puhuttiinkin, tosin sehän on Elisan päätettävissä, monta kuuta he haluavat laittaa siihen.
Ei kuulostaisi kauhen hyvältä, sanotaan vaikka näin sulla on on 5000 min puhetta ja puhut 2500 minuuttia, täten jäljelle jäisi 2500 min jolloin seuraavassa kuussa olisi puhetta 7500 min. Pidemmällä aikavälillä ajateltuna idea ei toimis 🙂
Eihän tuota rullausta välttämätä tarvitsisi olla suurissa paketeissa, mutta pienemmissä ne voisivat toimia hyvin. Kyse on tietysti pakettien hinnoittelusta siten, että ne olisivat järkeviä sekä operaattorille että käyttäjälle. Eivät läheskään kaikki puhu samoja määriä kuukausittain.Kukin saa olla omaa mieltään siitä, mitä varten ja millaista käyttöä varten paketit ovat.
Nois pienemmis paketeis voi olla se riski, ett jotku varta vasten jättää puhetta, ni olis sit enemmän puhetta myöhemmin.

Kylhän tuohon vois löytyä hyvä ratkaisu 🙂 esim. on 300 min puhetta puhut 150 min. säästöön jäisi 150 min, jolloin seuraavana kuuna olisi 450 min puhetta ja sit seuraavana kuukautena, se olis taas se 300 min puhetta ja taas puhuisit 150 min ja seuraavana kuuna olisi taas se 450 min.

Tuolla tavoin se voisi onnistua 🙂
Eihän siinä säästämisessä ole operaattorin osalta mikään riski, jos hinnoittelu on oikea. Siinähän on saanut maksun etukäteen myöhemmin puhuttavista puheluista. Tietysti pakettiien vaihtaminen  suuremmasta pienempään tulisi olla rajoitettua.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos ideasta, tämä onkin aika jännä idea - puheminuutteja voisi säästää, jos tietää, että seuraavassa kuussa tuleekin turistua enemmän. Tällä hetkellä meillä ei ole konkreettisia suunnitelmia tällaisesta, mutta pistetään korvan taakse 😉 -Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Voisin kuvitella paketin olevan ihan ok. Tosin jos kaikki käyttämättömät puheminuuttini säilyisivät, minulla olisi kymmenen vuoden päästä 10 800 Oman verkon puheminuuttia ;)

Sadasta kun käytän lähinnä kympin jos sitäkään. Mutta voisihan tuo toimia, jos joku puhuu paljon, nykyisin vain myydään käyttöön nähden muutenkin ylisuuria paketteja eli siinä ei kyllä säästäminen välttämättä tuo hyötyä, kun ei näitä 5 000 -yksikköjä saa muutenkaan täyteen normaali-ihminen.

Osallistu keskusteluun