Ei toteuteta

dataesto hinnanalennuksella

  • 11 heinäkuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 12461 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
ehdotan että enimmäkseen kelpo tai kelpo+ liittymään voisi saada dataeston jolloin myös kk-maksu alenisi ~1.5€/kk.

tämä mahdollisuus voi olla myös muissakin liittymissä

kaikki ei tarvitse dataa monista syistä.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannatan, hyvin monella ei ole datalle käyttöä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Liittymässähän on myös 100 minuuttia puhetta Elisan ja Saunalahden liittymiin. Tämän arvo on 6,90 euroa. Olisitko valmis luopumaan myös siitä? Datan osuudelle perumaksusta voi laskea 2-3 euroa. Tämän kattamiseen riittää n. 30-40 minuuttia puhetta Elisan tai Saunalahden liittymiin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hyvä idea. Kaikki eivät myöskään edellenkään kaipaa osronkin aina mainostamia oman verkon 100 minuuttia. Puheaika on sinänsä hyvä asia, mutta pitäisi olla kaikkiin liittymiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Telellä on Kelpoa vastaava liittymä 256 kbps netillä ilman Oman veron puheluita, maksaa 3 € ja netitön vaihtoehto on 1 €. Hinnoittelu käytön mukaan.

Jos Saunalahti toisi markkinoille 1 € Kelpo+ -liittymän 100 minuutin Oman verkon puheluilla, olisi se lyömätön vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti pelkkä Kelpo+ ilman nettiä ja puhetta, muu käytön mukaan 7 snt kpl/min.

Myöskin täytyy huomauttaa, että entisessä Satakieli 2000 -liittymässä ilman nettiä 2,91 € / kk ei ollut mitään vikaa. Mutta tuo AEP-lisä tekee tällä hetkellä liittymästä ylivertaisen eli OMV-puhelut ilmaisia kohtuukäytön mukaan ja muu alle euron päivinä. Kannattaisin kuitenkin siihenkin netitöntä vaihtoehtoa, esim. vanhemilla tiedonsiirtoa viime kuussa 0 kilotavua.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Joo olisi se kiva saada kaikkea kivaa. Tele Finlandilla sadan minuutin paketti ilman nettiä maksa 8 euroa. On selvä, ettei 2,90 eurolla saa kaikkea mahdollista. On se kumma, jos ei puhu, eikä käytä nettiä.
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä osronk päiväyksellä ?11-07-2013 23:27 Joo olisi se kiva saada kaikkea kivaa. Tele Finlandilla sadan minuutin paketti ilman nettiä maksa 8 euroa. On selvä, ettei 2,90 eurolla saa kaikkea mahdollista. On se kumma, jos ei puhu, eikä käytä nettiä.

:peukku:
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Minäkin kannatan tuota aloittajan ehdotusta. Toteutuessaan voisin jopa palata saunalahden kuukausi-liittymiin nykyisen latausliittymän sijaan ja silloin tulisi ehkä enemmän puhuttua ja lähetettyä txt-viestejä, nyt ne jää aivan välttämättömiin tapauksiin.

On totta että kaikki eivät tarvitse turhaan nettiä kuten tuossa pari edellistä tuntuu olevan siitä vain hyvillään.

Vielä on lukematon määrä sellaisia puhelimia käytössä joilla ei voi edes nettiä käyttää..!!! ja heille tuo ehdotuksen toteutuminen olisi tervetullut parannus.

Tosin nuo tapaukset ovat pääosin eläkeläisiä tms. jotka tarvitsevat puhelinta VAIN puhumiseen ja sellaiset ei Elisa corporatiota taida  kiinnostaa muussa kuin juhlapuheissa..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos ideasta! Datan sisältyminen liittymätyyppeihin on kirvoittanut runsaasti keskustelua nyt kun sisältyy kaikkiin liittymätyyppeihin. Hienoa, että asiasta on mielipiteitä suuntaan ja toiseen! Me koemme, että data on tulevaisuuden juttu ja sen käyttö tulee kasvamaan entisestään. Näin ollen se sisältyy kiinteästi liittymän kuukausimaksuun, eikä ainakaan toistaiseksi ole tulossa liittymiä, joihin data ei kuulu. -Suvi

Osallistu keskusteluun