Datapaketit latausliittymiin.


Olisiko mahdollista saada datapaketit esim latausliittymiin?



Vähän samanlaiset kuin TELE.fi prepaidissa:

1Gt = 5€

5Gt = 10€

tai 0,01€/Mt



Nykyinen 0,66€/päivä ei ole oikein kätevä, jos käyttää nettiä päivittäin mutta vain muutaman megatavun päivässä. Ja jos joskus on sitten tarvetta käyttää nettiä enemmän, niin saunalahden 1Mt/s nopeus ei riitä mihinkään.



Eli mieluummin 0,01€/Mt ilman nopeusrajoitusta, kuin 0,66€/päivä max 1Mt/s.



Jos käyttää vain sähköpostia ja esim twitteria tai Pokemon GO:ta, niin dataa tulee käytettyä 20-30Mt/päivässä, mikä 0,01€/Mt hinnoittelulla maksaisi vain 0,20-0,30€/päivässä. Ja jos vielä pystyisi hankkimaan 5Gt paketin 10€:lla, niin kuin Tele.fi:lla, niin se riittäisi puoleksi vuodeksi.



Kaikki eivät tarvitse rajatonta nettiä, samoin en halua surfailla etananopeudella. Haluan maksaa vain siitä mitä käytän ja ilman nopeusrajoituksia!
Kannatan, lisäisin ehdotukseen myös minuutit ja viestit. Telen prepaidissa oli parasta juuri nuo paketit.



Tällä periaattella pystyi ostamaan minuutteja, viestejä ja dataa varastoon vaikka muutamaksi kuukaudeksi. Eikä tarvinnut huolehtia vaikka ei aina puhunut paljon tai jos puhui enemmän.



Peukkuja niin että rytisee! 😉
Kiitos ideasta!:) Mitä mieltä muut ovat? Onko tälle palvelulle tarvetta vai riittääkö kuukauden paketit + rajaton netti?
Kannatan lämpimästi aloittajan ideaa. Suotavaa toki olisi, että ladattu datapaketti säilyisi koko latausliittymän voimassaoloajan.



Idea korjaisi samalla datakäytön laskutusta reilumpaan suuntaan, kun päiväveloitusta ei menisi esimerkiksi 14 minuutin kalenterivuorokautisesta käytöstä.



Hylätty idea: https://palsta.elisa.fi/ideapaja-57/datakayton-paivaveloitus-24-tunnin-mittaiseksi-aloitushetkesta-500853
Selvitetään tätä ideaa meidän puolelta tarkemmin. Kommentoikaa ihmeessä vielä, jos on mielestänne kannatettava idea! 🙂
Näillä näkymin ei ole tulossa tällaisia meidän latausliittymiin. Kiitos kuitenkin toiveista ja ilmoitellaan tilanteen mahdollisesti muuttuessa. 🙂