Digiboksi Netgem N7950 Koti-valikko muokattavaksi

Tuote: Elisa Viihde

Ei olisi lainkaan huono että saisi esim. “koti” -sivua muokattua haluamansa näköiseksi. Saisi “tallenteet” siihen heti ekaksi mitä kuitenkin tarvitsee eniten. Ja sitten samalla muut suoratoistot omaan järjestykseen tai että ne edes eläisi siten mitä on viimeksi käyttänyt.

Toinen mikä rassaa erityisen paljon on se että yleensä joku lasten leffa jää kesken ja haluaa sen alkamaan alusta niin pitää kelata leffa alkuun eikä ole vaihtoehtoa mikä oli vanhassa boksissa että saisi alkamaan suoraan alusta.

Morjes @KipKippura ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Ei yhtään hullumpi idea :open_mouth:  tuo kustomaatio-mahdollisuus olisi tosi hyvä omastakin mielestäni. Mitäs muut yhteisöläiset tuumaa? :slight_smile:


Morjes @KipKippura ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Ei yhtään hullumpi idea :open_mouth:  tuo kustomaatio-mahdollisuus olisi tosi hyvä omastakin mielestäni. Mitäs muut yhteisöläiset tuumaa? :slight_smile:

Ehdottomasti Koti- valikko muokattavaksi. Asiakkaat saisivat järjestää suoratoistopalvelut siihen järjestykseen mitä he eniten käyttävät, eli itsellä tulisi C More ensimmäiseksi, ja Elisa Aitio viimeiseksi.


Minäpä nappaan tästä kyselyä eteenpäin Viihde-tiimille niin katsotaan saataisiinko tuo kustomointimahdollisuus käyttöön :nerd:


Moi! Tällä hetkellä tekniset rajoitteet estävät tässä ketjussa toivotun valikon personalisoinnin 😔 Idea ei kuitenkaan ole tällä kuopattu sillä katsotaan toteutusvaihtoehtoja palvelun kehittyessä päivitysten myötä. 

 

Tuohon toiseen kysymykseen leffan kelaamisesta alkuun: Leffan saa katsottua alusta kun painaa playn yläpuolella olevaa ratas-nappia, siellä on valikko, josta voi valita ‘Katso alusta’. Valikon pitäisi olla katselun alussa myös näkyvissä muutaman sekunnin. 👍