Disney + kanava

Tuote: Sisältöpalvelut

Heippa! Olisi kiva jos Elisa Viihteen digiboxeihin ilmestyisi Disney +:n kuvake.Otin puheeksi joku aika sitten Amazon Prime Videon kuvakkeen,niin ei kauaa mennyt kun kuvake ilmestyi digiboxin valikkoon muiden lisäksi.Loistavaa.Toivottavasti tämän palvelun kohdalla kävisi myös niin.

Heippa! Olisi kiva jos Elisa Viihteen digiboxeihin ilmestyisi Disney +:n kuvake.Otin puheeksi joku aika sitten Amazon Prime Videon kuvakkeen,niin ei kauaa mennyt kun kuvake ilmestyi digiboxin valikkoon muiden lisäksi.Loistavaa.Toivottavasti tämän palvelun kohdalla kävisi myös niin.

Moi @aatu68 :) Disney + ollaankin jo kovasti ehditty toivoa täällä Yhteisön puolella mm. tässä ketjussa: https://yhteiso.elisa.fi/ideapaja-57/disneyn-suoratoistopalvelu-elisan-valikoimiin-512929 , ideaa onkin jo sen osalta nappaistu eteenpäin niin jäädään innolla odottamaan 👍


Mikä on tilanne tällä hetkellä? Disney+ alkoi toimimaan tänään ja pakko myöntää, että kun sen tilasin ei kyllä tullut mieleeni, ettei sitä pysty Elisa Viihteen kautta katsomaan.


Moro @Karoliina Puumalainen ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Valitettavasti ei ainakaan tässä kohtaa vielä ole tuo Disney+ tulossa meille tarjolle Viihtelle 😞 Tiedotellaan sitten jos jossain kohtaa on muutosta tilanteeseen luvassa :) 


Hei @Patomiäs onpa kurja juttu - pitänee varmaan siirtyä Dna:n asiakkaaksi, heiltä se löytyy ja lisäksi ne muutkin palvelut mitkä meillä oli ennen.


Moro @Karoliina Puumalainen ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Valitettavasti ei ainakaan tässä kohtaa vielä ole tuo Disney+ tulossa meille tarjolle Viihtelle 😞 Tiedotellaan sitten jos jossain kohtaa on muutosta tilanteeseen luvassa :) 

Voi ei 😔 toivon todella että tulee. 😊 


Hei @Patomiäs onpa kurja juttu - pitänee varmaan siirtyä Dna:n asiakkaaksi, heiltä se löytyy ja lisäksi ne muutkin palvelut mitkä meillä oli ennen.

 

@Karoliina Puumalainen Kannattaa mieluummin hankkia Elisa Viihteen rinnalle Chromecast, jonka kautta voit sitten katsella tuota Disney+ -palvelua ja oikeastaan ihan kaikkea muutakin. Huomattavasti parempi vaihtoehto kuin tuo DNA:n Hubi, nimimerkillä kokemusta on.


Disney + kaivattaisiin kovasti Elisa viihteeseen. Muussa tapuksessa tulee vakavaan harkintaan siirtyminen kilpailevien palveluiden (Telia ym) puoleen. Elisa viihde tällä hetkellä tuntuu vähän turhalta ja siinä pysymisen puolesta puhuu lähinnä sen helppous lastenohjelmien yms muiden osalta. Disney + on odotettu kovasti ja se saattaa lopulta olla syy siirtymiseen muualle.


Tuli tuossa käsky että Disney+ on meillekin hankittava. Tähän asti ollaan oltu viihteeseen äärimmäisen tyytyväisiä ja vuosikymmen alkaa olemaan käyttöä takana. Viihteessä on ollut meilläkin paljon katsotut netflixit, hbot ja cmoret, mutta aikooko Elisa tosiaan luopua tällä tavalla asiakkaistaan? Tähän asti kaikki palvelut ovat olleet teillä valttikorttina. Disney+ puuttumisen takia tulee chromecastin hankinta eteen ja sitä kautta viihteestä tulee meidän perheessä vain televisiotallenteiden katsomis-paikka: eli pitkässä juoksussa menettää merkityksensä täysin. Samalla menettää merkityksensä keskittäminen teidän palveluihin. Harmillinen veto Elisa, harmillinen.


Päivitetty idean tilaTuplaEi toteuteta
Idea yhdistetty toiseen:

Kaikki tämän idean äänet on siirretty.