Ehdotus Ideapajan toimintaan


Ideapajan ajatus on periaatteessa ihan hyvä, mutta käytännössä se on osoittautunut melko turhaksi.



Ehdottaisin seuraavaa:



Joka kuukausi (tai 2kk, 3kk välein) Ideapajassa eniten kannatusta saanut ehdotus pääsisi suoraan "Työn alle". Tai ainakin se otettaisiin OIKEASTI harkintaan, eikä vain keskusteltaisi ja pidettäisi hyvänä eikun mielessä.



Tämä kannustaisi ihmisiä äänestämään, nykyisellään ei paljoa nappaa kun tietää ettei se kannata - tai ainakin siltä se tuntuu.



Lisäksi se "pakottaisi" Elisan hommiin. No niin, tähän se sitten tämäkin idea kaatui... kiitos ja näkemiin.
Valitettavasti ideasi ei ole kerännyt tarpeeksi kannatusta näin 8 tunnin jälkeen, että tätä olisi järkevää (lue: tuottoisaa) toteuttaa. Mutta laitetaan keskustelu käyntiin, niin kuullaan muidenkin mielipiteitä, että pitäisikö tämän Ideapajan näin toimia. :smileyrolleyes:



Tämä "Ideapaja" on vain yksi kanava jolla asiakkaat saadaan edes vähän aikaa hiljaiseksi! Ei näitä ideoita ole tarkoituskaan toteuttaa. Pistää hieman sapettamaan, että tälläinenkin "idea" on tänne laitettava, kun sen pitäisi olla itsestäänselvyys. Kiitos ja anteeksi.
Ehdotus Ideapajan toimintaan
Kuten RdCal yllä sanoikin, Ideapaja on vain yksi kanava, jota pitkin kehitysideoita ja -toiveita otamme vastaan 🙂 Valitettavasti en voi mitenkään luvata eri tuotepäälliköiden puolesta, että eniten kannatusta kerännyt ehdotus pääsisi muutaman kuukauden välein suoraan toteutukseen - kehitysideoiden toteutuskelpoisuuteen ja mahdolliseen toteutusaikatauluun kun vaikuttavat lukemattomat eri tekijät.



Tehtävänäni on kuitenkin pitää tuotepäälliköille meteliä toiveistanne ja mielipiteistänne, ideoistanne ja äänistänne ja sen lupaan tehdä jatkossakin 🙂 Kulisseissa tapahtuu hyvin paljon, joka ikisenä hetkenä!
Minä ehdottaisin, että ideapajaan kerätään niin paljon ehdotuksia kuin mahdollista ja niistä ei otetaan yhtään työn alle.



Hups, tämähän on jo toteutunut...
Ai niin, Ellun logiikka menikin niin, että kaikkia muita ideoita käsitellään ideapajassa, mutta jos idea kohdistuu itse ideapajaan, niin sitten se pitääkin käsitellä ideapajan ulkopuolella!



http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Ty%C3%B6n-alla-0/idc-p/349417#M1049