Pidetään mielessä

Elisa aitio / Fonttikoko

  • 18 marraskuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 1636 katselukerrat

Itselläni on ollut käytössä netfliksi, ruutu+, C more, viaplay sekä HBO nordic. Nyt otin käyttöön elisa aition ja ajattelin että se on hyvä ja onhan se, mutta sitten kun rupesin katsomaan elokuvia niin huomasin että kaikkea ei ole suunniteltu elisalla loppuun saakka. Tästä asiasta on varmaan keskusteltu jo monta vuotta näillä sivuilla. MInkä takia elisalla elokuvissa tekstityksen fonttikoko on niin älyttömän pienellä, siis naurettavan pienellä. Tarkoitus olisi katsoa ohjelmia eikä tuijottaa tekstiä että mitä siinä lukee. Kiikarit pitäisi tulla mukana elisa viihteen ostajille. Muuten hyvä palvelu, mutta aika äkkiä voi tulla tiensä päähän kyseisen asian takia ja sitten asiakkaat vaihtavat toiselle palveluntarjoajalle. Esitän seuraavat kysymykset myös elisan edustajille jos tämän näkevät. Onko elisalla ymmärretty kyseistä ongelmaa ja miksi sille ei ole tehty mitään? Aikooko elisa tehdä asialle jotain vai onko kyse siitä ettei elisaa asia kiinnosta millään tavalla tai ettei ettei elisa kykene tekemään asialle mitään? Missään tapauksessa nykyinen systeemi ei ole hyvä vaan erittäin huono mielestäni ja uskoisin että lähes kaikkien muidenkin mielestä. Toivon järkevän tai järkeviä vastauksia asiaan liittyen.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Moikka moonraker ja tervetuloa OmaYhteisöön! :)

Tätä aihetta ollaan muistaakseni puitu täällä aiemminkin ja tuolloin kuitattu ettei ole vielä tulossa, mutta ollaan taas sysätty ajatusta eteenpäin! Itse mukaan lukien kaipaisin enemmän optioita tuohon tekstityksen säätämiseen. Nyt kuin ostin pieneen olkkariini yli-ison television tämä ongelma poistui mutta aiemmin sai kyyryssä katsella telkkaria kun ei ottanut selvää tekstityksistä 🙂
Puoli vuotta vanha aihe mutta pitää valittaa samasta asiasta. Fontin koolle ei ilmeisesti ole tehty mitään. Eikö sitä voisi tehdä niin että koon voisi valita haluamakseen. Nyt se on niin pieni että joutuu keskittymään pelkän tekstin lukemiseen. Lisäksi monissa aition elokuvissa tekstitys on surkea....välillä tekstit puuttuu kokonaan tai sanat tulee yhteen pötköön ilman välilyöntejä.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Tämä on toki edelleen ajankohtainen aihe ja moni on toivonut, että tuo fonttikoko saataisiin Elisa Viihteeseen niin, että sitä voisi itse säätää ja muokata. Toistaiseksi tähän ei ole tullut vielä tullta purjeisiin ikävä kyllä. 😕

Mikäli @erno666 joistain tietyistä sarjoista puuttuu kokonaan tekstitykset tai jotain muuta häröä ilmenee niin noista voidaan kyllä ihan vikapalvelun kautta välittää viestiä eteenpäin ja saadaan kyllä korjatuksi. Kannattaa vaikka meille huikata yksityisviestillä tai vaikka tätäkin kautta, mistä elokuvasta/sarjasta/jaksosta on kyse.

Osallistu keskusteluun