Pidetään mielessä

Elisa Eesti ja roaming-hinnoittelun korvaaminen kotimaan hinnoittelulla

  • 11 toukokuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 12058 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Elisalla on oma verkko myös Virossa, mutta sen käytöstä veloitetaan Saunalahden liittymillä tällä hetkellä erillisen roaming-hinnaston mukaan. Ehdotan, että erillisestä roaming-veloituksesta luovutaan ja siirrytään Suomesta tuttuun hinnoitteluun. Näin Elisa Eestin verkon käyttäminen maksaisi saman verran kuin Elisan verkon käyttö Suomessa.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ja sama tietysti toisinpäin eli Elisa Eestin verkon asiakkaat voisivat käyttää myös Elisa Suomen verkkoa. Asiasta tekee mahdottoman käytännössä erilaiset hinnoittelut. Elisa Eestillä on esim. liittymä jossa kuukausimaksulla rajattomasti puhetta Elisan verkkoon ja muihinkin verkkoihin kohtuukäytön mukaan tuhat minuuttia.

Virossa kilpailu on kovaa, sillä siellä on jo pitkään voinut vaihtaa operaattoria numeroa siirtämällä ja sama kohta tulee Venäjän operaattoreille eli siinä saadaan operaattorit tekemään hommiaan, kun numero ei enää jatkossa sido operattoriin eli nämä operaattorit eivät voi enää lakaista ongelmia maton alle ja olla vain.

Tuo olisikin hyvä ehdotus, koska molemmissa Elisan verkoissa data on rajatonta eli voisi kuunnella musiikkia vaikka Viron reissulla.
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Eikös tämä olisi aika hyvä täky tuota violettia operaattoria vastaan, joka tarjoaa puheluita oman verkon hinnoilla koko baltian ja p-maiden verkossaan?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tämä liittynee osittain tähän ideaan.
Tuo linkki ei taida toimia muilla oikein, kun vie Hesarin etusivulle;)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Linkki korjattu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Roaming-asiat ja roamingin hinnoittelut ovat olleet kovasti keskusteluissa viime aikoina, sillä EU:llakin on monenlaisia suunnitelmia roaming-hinnoittelun suhteen. Roamingin erilaiset hintavaihtoehdot ovat meilläkin tutkinnassa 🙂 -Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Milloin voi käyttää Saunalahden liittymää Elisan verkossa Eestissä?

Osallistu keskusteluun