Elisa Kirja: Kirjailijan tietoihin mahdolliset sarjat ilmestymisjärjestykseen

Tuote: Elisa Kirja

Käyttötapaus:

Haen Elisa Kirjassa esimerkiksi “Jarkko” ja valitsen hakutuloksista Kirjailijat-osiosta Jarkko Sipilän.

Sipilän tiedot avatutuvat ja nyt tarjolla on vain ns. flat-lista teoksista. Sipilän tapauksessa voisi teoksia jakaa valmiiksi helpommin lähestyttäviin kokonaisuuksiin, kuten Takamäki-sarja, jonka alle voisi listata koko sarjan julkaisujärjestyksessä (osan nro ja vuosiluku). Näin uutena lukijana voisin bongata, että haa, mikäs sarja ja mikä niistä on ensimmäinen/seuraava osa ja ostaa/kuunnella se klikkaamalla siitä. 

Vai enkö vain ole vielä moista hakua Kirjasta löytänyt?-)

 

Storytellissä on aika upeasti toteutettu kirjasarja puoli. Tosi helppo seurata kirjasarjoja ja etsiä uusia. Elisan kirja tarvitsisi jonkin verran lisää käytännöllisyyttä juurikin kirjasarjojen osalta. Hirveän vaikeaa tosiaan mennä sarjaa eteenpäin ellei itse etsi netistä miten se menikään ja se on työlästä mitä ei enää pitäisi olla. 


Moikka, Kiitoksia ideasta! Varsin järkevän oloinen toiminnallisuus olisi niin laitoin tästä asiaa nyt selvitykseen eteenpäin :) 


Tähän ideaan saatiin sellaista vastausta, että hyvä idea ja on ollut myös kehityslistalla. Eli jossain vaiheessa on varmasti tämä toiminnallisuus tulossa mutta aikataulu on hyvinkin avoin vielä. :) 


Asia on vielä kehityslistalla, pahoittelut viivästyksestä. Toivotaan, että saadaan tämä ominaisuus pikaisesti!


Laittelin tästä ominaisuustoiveesta nyt taas nostoa. 🙂


TulossaPidetään mielessä

Pidempään auki ollut kehitystoive, jolle tahtotilaa on ollut saada toteutukseen, mutta valitettavasti ei ole mitään aikataulua antaa tai takeita toteutuksesta enää tässä kohtaa. 


Miten niin enää tässä kohtaa? Onko koko palvelun kehitys loppumassa?


Miten niin enää tässä kohtaa? Onko koko palvelun kehitys loppumassa?

Ei suinkaan. Pidämme toki idean mielessä palvelua kehittäessämme. 😊