Pidetään mielessä

Elisa-kirja kuukausimaksulla?

  • 7 syyskuu 2016
  • 9 kommenttia
  • 1755 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Olen äänikirjojen suurkuluttaja. Useita vuosia olen ostanut äänikirjoja Elisalta, koska valikoima on markkinoiden paras... Hinta ei aina niinkään.. jos ei sitten jaksa odotella etuhintoja.
Nyt olen testannut kilpailevaa kuukausimaksullista liittymää. Aivan loistava keksintö; olen lukenut ja kuunnellut kirjoja hurjasti, jopa sellaisilta kirjailijoilta joiden tuotantoa en ole aiemmin raaskinut ostaa.
Toivottavasti Elisan markkinointi pohtii myös kuukausimaksullista vaihtoehtoa! Sormet jo syyhyäisivät käydä kahlaamaan Elisan tarjontaa 😃

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tarkoitatko siis että olisi yksi kiinteä kuukausihinta, jolla saisi sitten lukea/kuunnella mielinmäärin teoksia? Siirrän tämän nyt vielä vaikka tuonne ideapajan puolelle. 🙂
Elisa Kirjan maksuvaihtoehdot ovat tosiaan maksu heti ostaessa tai laskulla tällä hetkellä. 🙂
Käyttäjätaso 1
Kyllä. Kuukausimaksullista liittymää jossa voi kuunnella tai lukea yhdellä maksulla rajattomasti teoksia. Elisan tämähetkiset maksut ovat kyllä tulleet tutuiksi, mutta juuri tätä kyseistä kuukausimaksullista ei ole tarjolla... Paitsi tietysti muutamalla kilpailevalle yrityksellä
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Mitäs sanovat muut Elisa Kirjan käyttäjät? Olisiko tämä mieluinen uudistus? 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Kiitos palautteesta! Asiaa selviteltiin, ja ainakaan toistaiseksi kuukausimaksullista Elisa Kirjaa ei ole tulossa saataville.
Olisipa tosiaan hyvä systeemi tuo kiinteä kuukausimaksu 😊 Kannatetaan 📑💛
Tämä olisi kyllä ehdottoman hyvä. Ottaisin itselleni käyttöön. En juurikaan raaski ostella yksittäin äänikirjoja. Voisin itse palvelua käyttää kuukausimaksulla.
Mä en käyttäis kuukausimaksullista. Välillä on kuukausia, jolloin en ehdi lukemaan tai kuuntelemaan. Pääsen halvemmalla, kun ostan tarjouksista useamman kirjan jemmaan.

Tässä pitäisi olla miinusääninappi.
Itse en myöskään käyttäisi kuukausimaksulla. Tämä siksi että monien kirjojen
taitto ja laatu on huono. Lisäksi Elisan oman sovelluksen pitäisi kehittyä
roimasti . Itse ostelen myös paljon kirjoa tarjouksesta. tämä riittää minulle.
Ostelen toki myös normaalihintaisia e-kirjoja ja äänikirjoja.
Käyttäjätaso 3
No nyt se KK-maksu on siellä, aivan naurettavaa. Kaksi kirjaa kuukaudessa ? Eikä koko valikoima edes käytettävissä ... Kahden, kolmen päivän kirjat ..

Osallistu keskusteluun