Toteutettu

Elisa Kirjaan tekstisivu negatiiviksi

  • 12 elokuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 4848 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Laitetaan vielä tänne tuolla Kirja puolella ollut idea.

Eli tietyissä tilanteissa olisi suotavaa saada teksti valkoiseksi ja tausta mustaksi. Eli sivusta tehdään ns. negatiivi. Mikäli sivu on ns. neliväripainatus, voisi optio olla poissa käytössä. Mikäli tämä olisi, niin kuvat näyttäisi ihmeelliseltä ja siitä tulisi valitusta. Toisaalta mikäli tässä tapauksessa optiossa olisi maininta että kuvat menevät pieleen, niin voisi olla vapaammin käytössä.

En tiedä kuinka helposti tuo onnistuu, mutta uskoisin että voisi olla aika helposti softapohjaisesti toteutettavissa.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Itse käytän Android tablettia, ja ainakin siinä Elisa Kirja sovelluksessa tuo on mahdollista. Käytän sitä erityisesti yöaikaan lukiessani.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Niinpäs olikin hieman turhan piilossa. Jos tuon saisi hieman järkevämmin esille. Eli jos kirjan sivua napauttaa Android versiossa niin se ei ole oikein järjevässä paikassa. Millainen ratkaisu olisi jos tuon valikon saisi myös erilliseen valikkonäppäimen yhteyteen. Eli samainen valikko aukeaisi tuosta painikkeesta?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Itsekin luen paljon hämärässä, ehkä meitä löytyy vielä lisääkin? Itse "negatiiviominaisuus" tosiaan löytyykin, mutta kuulostellaan josko sen voisi saada helpommin käytettäväksi 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä ominaisuus löytyy jo meidän e-kirjoista! 🙂 Kirjan ollessa avoimena, sivunumeron osoittavan palkin yläpuolella olevasta silmästä pääsee valitsemaan tekstin negatiiviksi tai seepiataustaiseksi. 🙂

Osallistu keskusteluun