Elisa Kotisivu


Aika typeräksi on mennyt elisan kotisivu. Nyt "claudia on ostanut auton muutaman päivän" yläreunassa, kajottaa äänen kanssa tuota joka sivua vaihtaessa. No siitä pääsi kun vaihtoi Elisan kotisivun Googleksi.



Pitkään aikaan (uudistuksen jälkeen) sieltä ei ole enää löytänyt kuin hömppää, miten joku julkkis tekisitaäjatätä .



Sitten joka kerta lukee "mitä tehdä kun Windows kaatuu" , miksi tämä? En muista milloin viimeksi kaatunut, olikohan XP:n aikaan !!!!



sunnuntaina yritin etsiä paikkaa missä lukisi uutiset, ei löytynyt, halusin mennä katsomaan moottoriurheilua.



No pienessä päässä välähti, kirjoitin hakuun ja löytyi kyllä. Siellä oli viikon vanhoja juttuja vaikka hakkasin raivopäissäni F5:sta.



No siitäkin pääsee kun käyttää googlen kotisivua, voi kirjoittaa sen haun siihen ja saa ajantasaisia tietoja.



Kehitysehdotus 1 :



Palauttakaa se vanha kotisivu mikä oli selkeä, mistä neuvoin asiakkaitanikin löytämään webmailit ,pankit , uutiset ,tv-ohjelmat jne Ja kaikki uutiset löytyi nopeasti.



2: Tämän uuden sivun kehittäjille kenkää firmasta.
Siirrän tämän keskustelunavauksen Palstan Ideapajaan, mikä on tarkoitettu kaikille ideoille, kehitysehdotuksille ja uusille ajatuksille :)



EDIT: Mitä mieltä muut Palstan käyttäjät on Elisan kotisivusta (http://www.elisa.net)?
Elisa kotisivu
Ikävä kuulla, että uudistunut elisa.net -sivusto ei vastaa toiveitasi. Tästä on palaute välitetty eteenpäin. Palautetta, kehitysehdotuksia ja toiveita sivustoa kohtaan voi antaa esimerkiksi täällä Palstalla, niin välitämme ne eteenpäin 🙂