Elisa Pelikonsolit Palsta


Aivan huikee idis (ainakin omasta mielestäni) täällä, kun on itse etsinut apua pelikonsoli ongelmiini, niin se voi olla ainakin neljän palstan alla, eikä tietoa sittenkään löydä.



Elisa Pelikonsolit: palstalta voisi kysyä apua kaikkiin pelikonsoleihin, niin ei kaikkien tarvitsisi pyöriä kaikilla palstoilla, aina kuitenkin joku tietää niistä asioista. Itse en esim. tiennyt, että 4g superissa joutuu ilmeisesti tilaamaan lisäpalvelun, jossa saat julkisen vaihtuvan IP-osoitteen ym. ym.
Hyvä idea, kannatan.
Elisa Pelikonsolit Palsta
Ei kyllä yhtään hassumpi idea lisätä omaa keskustelualuetta pelikonsoleille. Elisan toimittamien laitteiden ja liittymien kanssa on ollut rutkasti erilaisia ongelmia pelikonsoleiden kanssa. Oma alue helpottaisi huomattavasti avun saamista ja uusilla asiakkailla (tai Palstalaisilla) olisi helpompi löytää vastaus ongelmiinsa.
Pelikonsoleille ja peleille dedikoitu oma keskustelualue on munkin mielestä hyvä idea. Keskustelua aiheesta kuitenkin sen verran vähän vielä Palstalla käydään, että ainakaan toistaiseksi ei aika ole kypsä kokonaan omalle keskustelualueelleen. Mikäli tilanne tulevaisuudessa muuttuu, niin pidän tämän ehdottomasti kuitenkin mielessä 🙂