Pidetään mielessä

Elisa Pelikonsolit Palsta

  • 8 helmikuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 626 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Aivan huikee idis (ainakin omasta mielestäni) täällä, kun on itse etsinut apua pelikonsoli ongelmiini, niin se voi olla ainakin neljän palstan alla, eikä tietoa sittenkään löydä.

Elisa Pelikonsolit: palstalta voisi kysyä apua kaikkiin pelikonsoleihin, niin ei kaikkien tarvitsisi pyöriä kaikilla palstoilla, aina kuitenkin joku tietää niistä asioista. Itse en esim. tiennyt, että 4g superissa joutuu ilmeisesti tilaamaan lisäpalvelun, jossa saat julkisen vaihtuvan IP-osoitteen ym. ym.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Hyvä idea, kannatan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ei kyllä yhtään hassumpi idea lisätä omaa keskustelualuetta pelikonsoleille. Elisan toimittamien laitteiden ja liittymien kanssa on ollut rutkasti erilaisia ongelmia pelikonsoleiden kanssa. Oma alue helpottaisi huomattavasti avun saamista ja uusilla asiakkailla (tai Palstalaisilla) olisi helpompi löytää vastaus ongelmiinsa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Pelikonsoleille ja peleille dedikoitu oma keskustelualue on munkin mielestä hyvä idea. Keskustelua aiheesta kuitenkin sen verran vähän vielä Palstalla käydään, että ainakaan toistaiseksi ei aika ole kypsä kokonaan omalle keskustelualueelleen. Mikäli tilanne tulevaisuudessa muuttuu, niin pidän tämän ehdottomasti kuitenkin mielessä 🙂

Osallistu keskusteluun