Elisa Sisäpiiri Reborn


Tällaista ideaa tuli muuta kautta, ja ajattelin nostaa sen tänne Ideapajallekin kommentoitavaksi. :)



Kolmisen vuotta sitten lakkautettu Elisa Sisäpiiri - palvelu mahdollisti Elisan asiakkaille lippujen ostamisen ennakkoon valikoituihin tapahtumiin. Tämän uudelleenlanseerausta siis toivottiin tässä ideassa.



Konkreettisesti palvelu voisi toimi esimerkiksi niin, että Viihde-asiakkaiden olisi mahdollista selata digiboksilta tai sovelluksesta Tapahtumat-osiota, josta he näkisivät lähistöllä järjestettäviä konsertteja, taidenäyttelyitä, urheilutapahtumia yms. ja näitä voisi rajata omilla hakuehdoilla mieltymysten mukaan. Mahdollisesti asiakkaat voisivat jopa hankkia tapahtumiin lippuja suoraan palvelun kautta. Lisäksi palveluun voisi esimerkiksi kuulua vaikka maksullisena sisältönä esim. ohjelmakirjasto, josta voisi katsella mm. konserttitaltiointeja livenä tai jälkikäteen, sekä vaikkapa mahdollisuus saada pieniä alennuksia lipuista tai mahdollisuuden hankkia ne ennakkoon.



Miltä tällainen kuulostaisi Palstalaisten mielestä? 🙂
Miksipä ei. Palvelu ei kuitenkaa saa rajoittua pelkästään Viihde -asiakkaisiin vaan kaikilla Elisan asiakkailla pitää olla samat etuudet, oli Viihdettä tai ei.
Tästä ideasta kyllä tykättiin 🙂 Toistaiseksi en kuitenkaan voi luvata, että se tulee, mutta tulevaisuutta ajatellen tämä pidetään ehdottomasti mielessä!