Toteutettu

Elisa Tietoturvalle oma kategoria keskustelupalstalle

  • 18 tammikuu 2014
  • 10 kommenttia
  • 12972 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Hyvä Herra/Rouva Elisa,

Koska Elisan tietoturva on teillä selkeästi oma kaupallinen tuote arvoistaisin, jos voisitte perustaa tuolle tuotteelle oman kategoria Elisan keskustelupalstalla. Tuohon tuotteeseen liittyvät asiat ovat selkeästi oma kategoriansa, ja siksi on palvelun käyttäjänä hankalaa, jos siiten liittyvä keskustelu hajaantuu eri palstojen kesken ja tiedon saanti vaikeutuu oleellisesti.

Ehdotan tätä erityisesti siksi, koska käsittääkseni on kyse selkeästi rajatusta, jopa erikseen myytävästä palvelutuotteesta. Ja etenkin vielä, kun palvelu pohjaa kolmannen osapuolen tuotteeseen (F-Secure) ja jopa heidänkin teknisen tuen voisi velvoittaa tarkkailemaan tuota keskustelupalstaa. Te olette heidän asiakkaansa, ja sillä varjolla voitte pyytää tuota kontribuutiota.

Asiakkaan (minun) näkökulmasta on hankalaa selvittää asiaa, kun ongelmatilanteessa putoan välimaastoon, jossa ei tiedä lopulta mistä apua saa, koska ratkaisu piilee kahden yrityksen välisen tuotteistuksen rajapinnassa. Harmaa alue, jolla ongelma on kuluttujan näkökulmasta hankalimmillaan.

T: Henrik Ekman

//Edit: Lisätty Palsta kategoriaksi. -Norris

10 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 1
Tiedoksi muuten mikä on F-securen vastaus (tekninen tuki) kysymyksiin, jotka liittyvät "teidän" tietoturvaan (tekstiote alla). Eli ehdotan todellakin oman palstan luomista. Parempaa asiakaspalvelua, vähemmän täitä teille :-)

***

Toki elisan tietoturvaohjelma on meiltä, mutta elisa on tehnyt siihen omia muutoksia ja tosiaan koodit käyvät vain omiin ohjelmiin. Myös elisa tietoturvan tuki kuuluu elisalle.

Terveisin,
Janne
F-Secure

***
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Mitä mieltä muut Palstan käyttäjät ovat?

Itse en ole kovin innokas luomaan liian hiljaisia tai jopa "kuolleita" keskustelualueita (kts. Elisa Perhe), jos keskustelua syntyy vain korkeintaan muutama ketju kuukaudessa 🙂
Tämä Elisa Tietoturva on todella paljon pienempi aihe, kuin ne aiheet, mitkä tämän Palstan uudistuksen yhteydessä poistettiin kovasta vastustuksesta huolimatta.:(
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minä olen samaa mieltä kuin Norris. Aika vähän siihen liittyviä aiheita olisi. Mutta: Uudelle alueelle voisi yhdistää kaikenlaiset tietoturvallisuuteen liittyvät asiat, kuten mobiilivarmenne sun muut.
Eipä niitä mobiilivarmenneasioitakaan ole Elisan puolella, kun yksityisliittymiin  ei sitä ole edes tarjolla.
Moi Antero!

Elisa Mobiilivarmenne on saatavilla kaikkiin Saunalahden liittymiin sekä Elisan yritysliittymiin. Voit lukea lisää palvelusta osoitteessa http://elisa.fi/varmenne/.
Kyse oli keskusteluista Elisan puolen Palstalla , joka ymmärtääkseni on myöskin varsinaisesti ykstyisasiakkaille suunnattu foorumi.;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No vielä tämäkin! Uusista alueista puhutaan viljalti: http://yhteiso.elisa.fi/t5/ideas/v2/ideapage/blog-id/Elisa/article-id/884 ja http://yhteiso.elisa.fi/t5/ideas/v2/ideapage/blog-id/Elisa/article-id/957 Tämä siis myös korvan taakse: lupaan palata asiaan vielä loppuvuoden aikana 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Olen unohtanut päivittää tätä, pahoitteluni! Muutoksia siis tulossa, keskustelu jatkuu täällä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Palstan-keskustelualueiden/Laajakaista-s%C3%A4hk%C3%B6posti-tietoturva-ja-Pilvilinna/ba-p/402781 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Palstojen yhdistämisen yhteydessä avattiin nyt tietoturvatuotteille oma keskustelualueensa 🙂 http://palsta.elisa.fi/tietoturva

Osallistu keskusteluun