Ratkaistu muuten

Elisa Vahti Liveen useampia kameroita

  • 19 syyskuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 6281 katselukerrat

Hei,

Olisi mukava saada laitettua samaan Elisa Vahti Liveen useampia kameroita. Kukin kamera toimisi "itsenäisesti" (hälytykset päällä / pois, kamera päällä / pois). Näin voisi yhdellä kameralla valvoa sisätiloja ja toisella katsella esim pihapiiriä / luontoa.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Elisa Vahdin viimeinen kuukausi alkamassa ja sitten 1.2.2014 ovitunnistin lakkaa toimimasta.  Olen ehdottanut jo Vahti-Palstalla sitä, että Vahti-palvelun käyttäjille (ainakin) tarjottaisi useampia Vahti Live kameroita (eli sopimuksia) hyvin edulliseen hintaan korvaamaan mm. sitä hälytystä, jonka Vahti lähetti ulko-oven avaamisesta.  Koska Vahti Liven kamera ei havaitse liikettä ikkunan lävitse (PIR-ominaisuus) kuten Vahdin kamera, niin yksi Vahti Live -kamera (siis sopimus) olisi "uhrattava" kuvaamaan alakerran eteisessä ulko-ovea ja esim. toisen/toiset kamerat voisi sitten laittaa kuvaamaan jotain mielenkiintoisempaa kuin pelkkää ovea alakerrassa.

Tämä ideahan on toteutettavissa käsittääkseni pelkällä taloudellisella päätöksellä ja joskus myöhemmin tilanteen voi sitten teknisesti kehittää siihen, että saman sopimuksen piiriin saa useita kameroita.  Vaikutukset tiedonsiirron määrään, ilman käyttäjän mahdollisuutta vaikuttaa kameroiden kuvaamiseen, voivat tietysti olla este toteutukselle.

Siis ideani: Vahti-asiakkaille useampi Vahti Live -(lisä)sopimus hyvin edulliseen hintaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Sain tiedon, että monikameratuki on nyt tullut! Tässä suora lainaus tiedotteesta: "Paljon asiakkaiden toivoma ominaisuus Elisa Vahti Live palveluun on nyt vihdoin täällä. Nyt ladattavissa sovelluskaupoista mobiililaitteille uusi versio Elisa Vahti Live sovelluksesta, jossa ominaisuus on automaattisesti mukana. Asiakkaita kenellä on jo useampi kamera ja tunnus voi olla yhteydessä lomakkeella mikäli haluaa yhdistää useamman kameran yhden tunnuksen alle. Tilaa palveluiden yhdistäminen tästä: elisa.to/Y7O5Eb Lisää kameroita voi helposti tilata webin kautta tästä: elisa.to/1vHsAaO "

Osallistu keskusteluun