Toteutettu

Elisa Viihde -Android ohjelman koko toiminnallisuus myös puhelimiin

  • 19 toukokuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 14508 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Otsikossahan tuo käytännössä on, eli josko sen tableteille rajatun tallenteiden katselun voisi vihdoin ja viimein sallia myös puhelimien puolella - mitään järkevää perustetta sille ei ole että se on rajattu vain tableteille.

Minulla kuten monella muullakin on nykyään puhelimia joissa on jopa FullHD näytöt, joten resoluutiosta ei ainakaan jää kiinni, ja tällä hetkellä ainut tapa katsoa puhelimella tallenteita on joko käyttää epävirallista OpenViihdettä joka toimii luotettavan epäluotettavasti jos toimii, tai sitten rootata puhelin ja asentaa tarvittavat ohjelmistot joilla voidaan huijata ohjelma luulemaan puhelinta tabletiksi mikä ei ole missään nimessä optimaalinen ratkaisu.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kiitos palautteesta, pidetään tämä mielessä. Tuollaista on kyllä ollut suunnitteilla, mutta emme uskalla luvata mitään kumpaankaan suuntaan. Peruste eroille on ollut hyvin pitkälti puhelinten näyttöjen fyysinen koko, josta ei mielestämme ole mielekästä katsoa "TV-kuvaa". Toki tämänkin puolustajia löytyy. Lisäksi tallenteiden katselu edellyttää tablet-laitteillakin WLAN-yhteyttä (parhaimman toimivuuden saavuttamiseksi) ja puhelin on pääsääntöisesti mobiiliverkossa (poikkeuksia löytyy toki tässäkin).
Käyttäjätaso 7
Huhuja on kuulunut, että isot pojat isossa maailmassa ovat osanneet tehdä äppejä, joiden toiminnot laajenee, kun ollaan wlan-yhteydessä. Päätelaite siis oikeasti tietää, missä verkossa on kiinni... Ihmeellistä, eikö totta? (Kuten se, että ipadit toistaa h.264:sta, jota hd-lähetteet ovat...)
Käyttäjätaso 2
Puhumattakaan siitä että ihan se perus 3G-verkkokin riittää ainakin SD-tallenteisiin ihan ongelmitta tuolla epävirallisella softalla
Käyttäjätaso 2
"Peruste eroille on ollut hyvin pitkälti puhelinten näyttöjen fyysinen koko, josta ei mielestämme ole mielekästä katsoa "TV-kuvaa"."

Tässäkin kannattaa ottaa toki huomioon että suurimmat puhelimet ovat pienimpien tablettien kokoisia jo 😉
Käyttäjätaso 2
Androidille on jo saatavilla epävirallisia Elisa Viihde - sovelluksia, joilla tallenteiden katsominen onnistuu. Olisiko joku koodaustaitoinen halukas tekemään WP:llekin versionsa? Sellaisesta voisin ainakin itse jopa maksaa.
Ilman muuta pitää saada tallenteiden katsominen puhelimille (itselläni WP)! Ei oikein ole nykypäivää kieltää katselu kännyköillä. Samaten laittakaa jokin skaalausalgoritmi bittivirtaan, että ohjelmia voi katsoa hitaammallakin yhteydellä. Reissussa monesti tekisi mieli katsoa mobiililaitteella joku tallennettu ohjelma, mutta ei pysty, kun joku on näemmä päättänyt, että ei saa katsoa. Minulle kelpaisi huonompikin kuvanlaatu, kunhan vain saisi katsottua!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Päivitänpä tännekin, samasta asiasta on muitakin ideoita: Elisa Viihteen Android-sovelluksen open beta -vaihe on siis nyt alkanut. Sovelluksen uutena ominaisuutena on myös tallenteiden katselu mobiiliverkoissa 🙂 Lue lisää tiedotteesta!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Nykyisin tallenteita voi katsoa kaikilla sovelluksilla, olipa kyseessä tabletille tai puhelimelle ladattu versio.

Osallistu keskusteluun