Elisa Viihde Android TV -sovelluksen uusi versio


Olisiko mitenkään mahdollista palauttaa sovelluksen kelaustoiminnallisuutta sellaiseksi kuin se oli edellisessä versiossa. Uusi kelaustapa on todella hankala käyttää esim.mainosten yli hyppimiseen. Vanha tapa toimi mielestäni paljon paremmin.
Ehdottomasti kelaus ennalleen! Tuo uusi on järkyttävä käyttää entiseen verrattuna. Muutoin uusi softa vaikuttaa asialliselle uusine toimintoineen. Nyt ohjelmatkin näyttää olevan oikeissa kansioissa, kun vanhalla softalla ei kaikkia tallenteita löytynyt ollenkaan ja muutoinkin ohjemlmat olivat osittain väärissä kansioissa jne.. Edelleen tuntuu riittävän kevyelle tuo uusi softa vaikka tulikin paljon lisää ominaisuuksia, pointsit tästä, älkääkä pliis jatkossakaan tehkö tuosta liian raskasta. Esimerkkinä teidän hieno musta digiboksi (N7700?) on nykyään niin hidas käyttää, ettei mitään järkeä! Nykyään käytänkin vain mobiiliviihdettä + android tv appia. Kelaus ennalleen niin hyvä on!
Siirsin tämän ideapajaan, koska kyseessä on idea.
Edelleen tuo uusi kelaus tökkii ja pahasti, vanha oli paljon, paljon mukavampi käyttää. Lisäksi olen huomannut, että ääniraita on erittäin huonolaatuinen tallenteita katsoessa!? Kuva on hyvännäköistä, mutta tuntuu että ääni olisi vähän liikaa pakattua, kuullostaa joltain 32kbps -laatuiselta!
Kiitti palautteista, nämä on viety eteenpäin. Ilmoitellaan tänne, jos/kun jotain uutta tulee asian tiimoilta.:)
Nyt on pari kertaa viimeisen vuorokauden aikana ollut tallennukset sekaisin tässä uudessakin versiossa, tallennukset siis näkyneet väärässä kansiossa. Viihde appin kun pakotti lopettamaan ja käynnisti uudelleen, niin taas olivat tallennukset oikeissa paikoissaan. Omista kansioista siis kyse. Voisko appiin saada esim. "refresh" ominaisuuden, ettei tarvitsisi sammutella koko appia? Samaa tarvitsee myös tehdä keskeneräisten tallennusten kanssa, vaikka tallennus onkin jo loppunut - tallennetta ei voi katsoa ennenkuin on käynnistänyt appin uudelleen.



Ja kelaukseenhan voisi esim. nuolinäppäimille ottaa käyttöön saman tyyppisen ratkaisun kuin netgemissä: esim. nuoli taakse vois olla -3min, eteen +3min, alas -30s ja ylös +30s? Jos siis sitä vanhaa kelausta ei jostain käsittämättömästä syystä haluta palauttaa?
Viikon verran testiä takana tällä uusimmalla 1.1.0 versiolla.

Tässä toiveita ja vikaselvitystä:



- Kelaus muutettu nyt viimeisimmässä versiossa sellaiseksi, että näytöltä valitaan, että hypätäänkö eteen- tai taaksepäin 30s vai 5 min ja kyseinen valinta valitaan kaukosäätimen ok napilla. Miksi näin vaikeasti? Miksei niin, että nuoli taakse -5min, eteen +5min, alas -30s ja ylös +30s, ilman mitään graafista kikkailua ja ok:n napsuttelua, kuten on esim Netgem N7700 digiboksissa. Lisäksi normaalit kelausnapit on nyt rampautettu ja niistä ei tapahdu mitään, ne voisi ihan hyvin olla tässä rinnalla toiminnassa, kuten esim. Netgemillä. Tai sitten voisi ihan palauttaa sen alkuperäisen kelaustyylin nuolinäppäimiin, se oli ylivoimaisesti paras ja mukavin käyttää. Oikein ihmettelinkin, miten on saatu näin jouheva kelaustoiminto ja hetihän se sitten poistettiinkin!! :? Alkuperäinen takas ja kelausnappeihin rinnalle "normaali" kelaus, niille jotka eivät siitä toisesta tykkää, niin hyvä on! :D



- Tallenteet edelleen välillä väärissä kansioissa, softan pakkolopetus ja uudelleenkäynnistys korjaa tilanteen



- Uudet tallenteet ei edelleenkään ilmesty softaan näkyviin, vaikka tv olisi välillä ollut jopa pois päältäkin (Sony 65XD7505 Android menee "lepotilaan" kun se sammutetaan, eli appi kokoajan taustalla käynnissä), ainoa keino saada uudet valmistuneet tallenteet näkyviin, on softan pakkolopetus ja uudelleenkäynnistys. Päivitä sisältö -nappi olis kova sana!?



- Äänenlaatu tallenteissa edelleen surkea



- Etusivu -näkymässä on tallennetuimpia ohjelmia, josta on näppärä laittaa esim. leffoja tallennukseen. Siihen näkymään olis kiva saada tieto siitä, miltä kanavalta kyseinen suosittu ohjelma tulee. Nyt käy helposti niin, että laitat tallennuksen päälle ja huomaat vasta myöhemmin, että tämä suosittu tallennus olikin esim maikkarin SD-kanavalta, eikä HD-kanavalta.



Siinäpä tärkeimmät tällä erää. Kelaus edelleen siis se suurin kompastuskivi..