Elisa viihde mobiili app


Elisa viihde mobiili sovellukseen käyttöön miracast tuki jolla voidaan ohjelma streamata telkkariin. En ymmärrä miksi elisa estää tuon ja yrittää pakkotyrkyttää jotain 90 luvun digiboksi ratkaisua vuonna 2015. Onko tähän tulossa muutosta. Kilpailijoilla dna ja booxtv on jo smart tv appi johon stramaus onnistuu. Elisa jää tässä suhteessa pahasti jälkeen ja tuskin tilaaja kanta tällä kasvaa kun kilpailijat ovat valuvuosia edellä. 



Todella harmi kun elisan appi on kuitnekin ulko-asultaan ja käytetävyydeltään paras mutta digiboksin pakkosyöttä telkkarista katseluun ei ole ihan tätä päivää.
Saa nähdä tuleeko Miracast-tukea, kun Chromecastille löytyy jo (jollain tasolla).



Eipä se kuitenkaan haitaksi olisi. Paljon on varmaan laitteita, joissa Miracast toimi(s)i ilman erillistä lisähärpäkettä vrt. Chromecast.
Elisa viihde mobiili app
Airplay ja Chromecast tuki löytyy, muttei Miracast. Huvittavaa on myös se, että Sauanlahden verkkokaupasta löytyy Microsoft kuvajakaja, joka käyttää Miracastia (https://kauppa.saunalahti.fi/#!/laitteet/muut-laitteet/Microsoft-Kuvanjakaja-HD-10-Musta), mutta Chromecast ja Apple TV puuttuvat. 
Ei vaadi sovellukselta erillistä tukea. Pitäisi toimia yhteensopivilla laitteilla suoraan ilman muutoksia. Esim käyttäjän Timkem testiesimerkkejä löytyy täältä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Sovellukset-ja/Miracast-tuki-Elisa-Viihde-sovellukseen/m-p/431857#M1695