Elisa Viihteen tiedotus myös Facebookiin

Tuote: Elisa Viihde

Olisiko teidän mielestä hyvä saada Elisa Viihteelle myös oma Facebook sivusto jota kautta tärkeimmät tiedotteet sun muut voisi ilmoittaa. Sitä kuitenkin käyttää todella moni. Se voisi olla myös osa elisan asiakaspalvelua.

Kuhan kävi vain mielessä. :)

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

 

 

EDIT 6.7.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

Ei.
Miksi kaikki tiedotus pitäisi nykyään tehdä facebookin kautta?
Eikös niitä Viihteenkin asioita ole jo ollut Facebookissa.;)



PS.



Modet voisivat siirtää tämän Elisan puolelle.
Samaa mieltä Mäkkin kanssa. Miksi ihmeessä? Ei kaikki halua käyttää Facebookia ja kyllä asiakaspalvelun pitää tapahtua muita kanavia pitkin kuin Facebookia käyttämällä! Itellänikään ei ole Facebook-tiliä ja tiedän paljon ihmisiä joilla ei myöskään ole.
Eikai ap meinaakaan, että yksinomaan Facebookissa viihteen asiosta keskusteltais, vaan samalla lailla kuin nytkin Saunalahden/Elisan, sieltä kun saa usein nopeammin vastauksen kysymykseen kuin S/E palstalta.



Itse ei koe tarpeelliseksi Elisa Viihde Facebook sivua, en kyllä ajatusta vastustakkaan, ihan sama.
Elisa Viihde myös Facebookkiin
Elisalla oli jo Facebookissa Viihde-sivu, mutta se poistettiin ja yhdistettiin Elisaan.



Ei taida toteutua.
Lisäksi E/S aspa toimii myös twitterissä ja niinkuin Huopa mainitsikin , niin somesta saa usein nopeammin vastauksen kuin palstalla.
Eikös olisi parempi nopeuttaa vastailua täällä Palstalla kuin mennä aktiivisemmin Facebookiin tms.
Facebook on yrityksille se tärkein. Sinne kun joku eksyy valittamaan, niin heti pitää näyttää hyvää reagointikykyä. Palstalla asian voi jäädä hautumaan ilman että kukaan sano mitään.
HyperaptiveFIN kirjoitti:

Olisiko teidän mielestä hyvä saada Elisa Viihteelle myös oma Facebook sivusto jota kautta tärkeimmät tiedotteet sun muut voisi ilmoittaa. Sitä kuitenkin käyttää todella moni. Se voisi olla myös osa elisan asiakaspalvelua.



Kuhan kävi vain mielessä. :)



...Facebook on yrityksille se tärkein. Sinne kun joku eksyy valittamaan, niin heti pitää näyttää hyvää reagointikykyä. Palstalla asian voi jäädä hautumaan ilman että kukaan sano mitään...



Tiedä häntä tuosta tiedotteiden sun muiden ilmoittamisesta, mutta lisäjulkisuus ongelmista varmasti panisi vauhtia korjauksille. Tästä tullaankin kysymykseen tarvitseeko Elisa Viihteen ongelmille dedikoituun Facebook sivun perustamiseen Elisaa...?
Kuten jo mainittiinkin, keskitimme jokin aika sitten kaiken Facebook-viestintämme ja "läsnäolomme" yhden sivun alle, ja luovuimme yksittäisten palveluiden omista Facebook-sivuista 🙂 Ainakaan tällä hetkellä ei siis ole suunnitelmia tuotekohtaisten Facebook-sivujen uudelleenavaamisesta. Asiakkaita autamme kuitenkin mielellämme parhaan kykymme mukaan pitkin sosiaalisen median eri alustoja, myös siis Facebookisa 🙂