Pidetään mielessä

ELISA VIIHDE / OHJELMAOPPAAN SINISYYS JA OHJELMAKIRJASTOJEN ONGELMA

  • 26 kesäkuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 394 katselukerrat

Hei ! Rmk , 26.06.2016

1 . Miksi Etusivu-uudistuksen yhteydessä Ohjelmaoppaan pohjaväristä tuli niin sininen etteivät eri riveillä olevvat siniset ohjelmatiedot juuri erotu ? Joskus selatessa ei enää tiedä millä rivillä olikaan ? Värikkyyttä / särmää lisää !

2 . Tällä hetkellä mjnulla nökyy HBO Nordic , Netflix (ainut jota ongelma ei koske) , C More Play , Ruutu+ Viihde ja YLE Areena . Miksei esim , Viimeksi Lisätyt ja/tai Omat Suosikit ohjelmajonoja voi "rullata" myöstoiseen suuntaan heti alusta alkadn ? Siis myös ikäänkuin vasemmalle tai Ö : stä Aa : han päin . Aikaa ja hermoj säästyisi !

3 . Viaplay ? Saan Viaplayn tv-ruudulleni Googlen Chromecastin avulla mutta tässäkjn touhussa meni hermot ! Osa kanavista (MTV Total) tuli kaapeliverkosta , osa internetistä ja Viaplay Chromecastin kautta . Miksei Viaplaytä saa mukaan Elisa Viihteeseen kuten Netfkixiäkin ?. Tuo ongelma helpottui hiukn jun vaihdoin MTV Tital-pakettini kaapelist internettiin ja sain kaupan päälle tuon C More Playn !

Muuten Elisa Viihteen homma pelaa kunhan kerran viikossa irrottaa Netfem N7700 : n virtajohjon 30 s ajaksi ja nollaa hammastikulla reitittimeni , Huawei E586s : n ! Viimeisin hankintani Elisa Oyj Verkkokaupasta olikin Samsung Soundbar HW-J460XE - sain bassoja ja tärinää 40" Full HD Smarf TV : eeni . Käyttöopas voisi tosin avautua hueman enemmän juuri Bass , Treble & Viive-kohdassa Eqvalisaattorin osalta . Soundbarin sai helpoiten kiitettyä tv : ni Optical Cable-liitännällä (HDMI * 4 kaikki jo käytössä ) ! Ai niin , Elisa Oyj purki Huawei E5786s kauppani koska siinä ei ollut LAN-liitäntää ! Huawei E5186s : ssä on ja LAN-kaapelin myötä kuvien pysähtelyt ja ingelmat Netfflxin kanssa poistuivaat !

Voipi olla että kunhan tbkeettini ja yksi käytöstä poistettu ouhelimeni tulevat maksetuiksi marras-/joulukuussa , niin 55" kiinnostaisj - yhtään isompaa ei tänne mahtuisikaan .

Best regards
k;)kari559

Ketä muuta häiritsee ?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Kiitos ideoista. 🙂 Väreistä ja rullauksesta on annettu palautetta ja Viaplayn osuutta tarkistellaan myös. Tästä on itselle jäänyt aikaisemmin se kuva, ettei vielä olisi ainakaan tulossa, mutta selvitetään vielä uudestaan. 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Viaplay asiaan pystytään sen verran kommentoimaan, että ei ole nyt ainakaan suunnitelmissa. Kiitos kuitenkin ideasta. 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Lisäksi ohjelmaoppaan värien muutoksiin ei ole tällä hetkellä suunnitteilla muutoksia. pidetään kuitenkin mielessä palautteesi, kun osiota kehitetään! Tuohon ohjelmakirjasto asiaan (kohta 2.) sen verran myös, että sitä ei lähdetä toteuttamaan koska muuten siirtyminen vasemman reunan kategoriaan hankaloutuisi.

Osallistu keskusteluun