Pidetään mielessä

Elisa Viihde Windows 10- sovellus

  • 18 elokuu 2015
  • 7 kommenttia
  • 7741 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Eli täysiverinen sovellus Elisa Viihteestä kaikille Windows 10- alustoille.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Haluaisitko uusia ominaisuuksia tai mitä muutoksia vs. normaaliin windows phone sovellukseen? Haluaisitko työpöydälle erillisen sovelluksen myös tietokoneelle?
Käyttäjätaso 7
@Urhokas Eikös tuossa aloituksessa sanota ihan selvästi? Täysiverinen = kaikki mahdolliset ominaisuudet. Kaikki Windows 10 -alustat = kaikki Windows 10 -versiot laitteista riippumatta.

Sekin kannattaa huomioida, että (RT-mallistoa lukuun ottamatta) Windows-tabletit pyörittää ihan normaalia tietokone-windowsia. Tässä siis ratkaiseva ero vrt. android- ja omenamaailmoihin, joissa kännykät ja tabletit toimii enempi vähempi samoilla järjestelmillä.
Käyttäjätaso 3
Kuten kv36 aloitukseni tulkkasi, tarkoitin nimen omaan Windows 10 Store- sovellusta, myös 10 Phonelle. Eli lopputulema olisi, että Windows 10- alustoille olisi sovellus, joka pitää sisällään kaikki Viihteen toiminnallisuudet, ilman erillisen videoplayerin asennuksia tms. Tällä hetkellähän Elisalla ei ole tarjota Windows 8- sovellusta, ainoastaan Windows Phone 8- sovellus.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Windows 10 mobileen on Viihde toimivuus olemassa ja samat WP 8 ominaisuudet toimii siinäkin, mutta työpöytä sovellukseen ei erikseen ole kehitystä olemassa tällä hetkellä. Elisaviihde.fi -sivusto toimii jatkossakin paremmalla selaintuella.
Käyttäjätaso 3
Eipä sinällään yllätä tämä Elisan linjaus. Mistään työpöytäsovelluksesta en alun perinkään kysellyt.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ellen nyt pahasti väärin muista, Microsoftin ideana oli tehdä Windows 10:stä käyttöjärjestelmä, jonka käyttökokemus olisi mahdollisimman yhtenevä kaikilla laitteilla. Tarkoittaa myös sitä, että esim. Windows -kaupasta hankitut sovellukset toimisivat kaikilla Windows 10 -laitteilla riippumatta siitä onko kyseessä tietokone, tablet vai älypuhelin.

Pientä kehitystä nykyiseen sovellukseen, jotta se taipuu myös täysverisen Windows 10:n työpöydälle. Ei tarvitse tehdä erikseen montaa eri sovellusta.
Universal Windows Platowm (UWP) App (https://msdn.microsoft.com/library/windows/apps/dn894631.aspx) olisi kätevä sekä käyttäjien että kehittäjien kannalta. Yksi sovellus, joka toimii sekä puhelimessa, tabletissa, että työpöydällä. Bonuksena toimii vieläpä Continuum toiminnallisuudella puhelimesta telkkarin ruudulla.

Osallistu keskusteluun