Toteutettu

Elisa Viihteen Ipadin käyttöliittymän tuunaus

  • 5 huhtikuu 2013
  • 12 kommenttia
  • 14410 katselukerrat

Voisiko Ipadin käyttöliittymään tuoda vähän järkeä kelausnapeille, nykyisellään tallenteen toistossa kelausnapit heittävät vain 30s kerrallaan joka ei mainosten skippauksessa oikein palvele tarkoitusta, voisiko tätä muuttaa niin että eteenpäin kelaus olisi esim 5min ja takaisinpäin sama 30s jolloin tuo toimisi niinkuin pitääkin? 

Ja vastaukseksi ei kelpaa "käytä sitä ylälaidan palkkia" koska se on erittäin epätarkka ja toimii miten sattuu.

12 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Olisiko tähän muilla käyttäjillä mitään lisättävää? Muita mahdollisia lisäyksiä/parannuksia kelaus-toiminnolle? 🙂
Käyttäjätaso 7
HD-tallenteet ipadillä katsottavaksi.
Tuo HD-tallenteiden katselu on todella hyvä ehdotus!

Kommentoidaan tuota omaa ehdotusta vielä siten että ehkä ne alkuperäiset kelausnapit voisi jättää ja vain lisätä uudet pidemmän kelausvälin mahdollistavat napit tuohon käyttöliittymään lisukkeeksi.
Käyttäjätaso 7
HD-tallenteiden ipad-katselusta vaan klikkauksia tonne:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/HD-tallenteet-ipadille/idi-p/275456
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Tämä tehdään! Nykyisten30s-kelausnappien rinnalle lisätään 5min-kelausnapit. 🙂
Mun mielestä tuo 5 min on joissain tapauksissa vähän liian pitkä harppaus.. Välillä mainoskatkot ovat alle 5 min, joten silloin hyppää kivasti ohi mainosten lopusta.. Jääkö tuo 30sec loikkaus kuitenkin jollain tapaa mahdolliseksi? Vai vaihtuuko se kokonaan 5min loikkaan?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
30sek -vaihtoehto jää rinnalle. On totta, että monesti 5min hyppy on liikaa, mutta toistaiseksi sen on katsottu olevan paras pidempi vaihtoehto hyppykelauksessa, jota pystyy halutessaan 30sek hypyllä täydentämään (esim. pari kertaa takaisin päin, jos 5min hyppy meni liian pitkäksi).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Valmis! Meni uuden version (v1.3) muodossa juuri äsken jakoon, saattaa kestää jokusen tunnin ennen kuin näkyy kaikilla. Suora linkki: http://itunes.apple.com/fi/app/elisa-viihde-for-ipad/id488047195?mt=8
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Aivan mahtava juttu, kiitos Groner tiedosta! :)

Niin hienoa nähdä Ideapajan idea tuotannossa näinkin nopeasti! Toiset kehitystyöt vievät aikaa, mutta isompiakin hankkeita toteutetaan vielä aivan varmasti 🙂 Lisää vaan ideoita tulemaan, palautteenne ja toiveenne on meille aina ensiarvoisen tärkeää.
Todellakin, kiitos nopeasta ja hyvin toimivasta toteutuksesta. Elisan Ipad-sovellus on entistä parempi nyt!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hienoa.

Tämän idean ERITTÄIN nopea toteutus antaa toivoa. Kesti alle puolitoista kuukautta ideasta toteutukseen ja näin saatiin seitsemän (arvio ehkä yläkanttiin) Elisa Viihteen käyttäjää tyytyväiseksi.

Taisi olla todellakin helppo homma toteuttaa?

Ottaen lisäksi huomioon sen erikoisuuden, että joidenkin ERITTÄIN hyödyllisten ideoiden toteuttamista ollaan odotettu jo VUOSIA. Niissä vedotaan sitten siihen, etteivät ole saaneet riittävästi kannatusta (jollain oli about 30 ääntä)... noh, tällähän olikin kaikki KOLME ÄÄNTÄ. Ja toteutettiin 1.5 kuukaudessa.

VMP.
Sellainen kehitysidea joka oikeastaan pätee koko viihteeseen: voisiko uusintojen perään merkitä vaikka (u) tai jotain muuta? On meinaan turhauttavaa nauhoittaa jatkuvalla nauhoituksella ohjelmia kun kovalevylle ilmestyy sama ohjelma 3 kertaa viikossa.

Osallistu keskusteluun