Pidetään mielessä

Elisa Viihteen ohjelmaoppaaseen Cmore sekä muut maksukanavat

  • 12 joulukuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 579 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Miksi Elisa Viihteen tietokoneen tai appin ohjelmaoppaasta ei ole mahdollista katsoa ohjelmatietoja mm. tilaamieni ohjelmakirjastojen (C More) kanavista? Tai edes vapaiden kanavien mm. MTV ohjelmatietoja? Näin näkisi mitä ohjelmia kanavilta tulee, vaikka ko. kavavia ei voikkaan tallentaa.
Olisi myös loistavaa, jos Bonuskanavan ohjelmaopas olisi nähtävänä, koska digiboksi(kaan) ei näytä tätä.
Tuntuu hassulta että palvelun tarjoaja pakottaa käyttäjänsä käyttämään muita palveluita (telkku.com tmv.),

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Siirsin tämän Ideapajan puolelle, sillä tässä voisi olla potentiaalista kehityskohtaa tarjolla 🙂 Onko tämän tiimoilta ajatusta muilla palstan käyttäjillä?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Itseasiassa ohjelmatiedot on olemassa, mutta niitä ei saa syystä tai toisesta näkyviin. Esimerkiksi kun laitan elisa viihteen sovelluksen hakuun sanan ”formula” niin ohjelmatietoja näkyy MotorsTVltä CMore Maxilta yms.

Tämäkin on näitä mysteeripäätöksiä, ettei ohjelmaoppaaseen voi valita kaikkia kanavia vaikka toiminnalisuus olisi olemassa. Sama pätee boksin ohjelmaoppaaseen bonuskanavan kohdalta, tieto olisi mutta sitä ei laiteta esille koska ”kaikille kanaville sitä tietoa ei löydy joten ei laiteta millekkään”. Unohtamatta ajansiirtoa ja ulkoisen tallennusvälineen käyttöä maksukanavavien tallennukselle 😠
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Nostellaas. Olisiko mahdollista laittaa noita maksukanavia valittavaksi sovelluksen ohjelmaoppaaseen kun ne tiedot siellä on. Testatkaa hakemalla maksukanavien ohjelmia, nätisti löytyy.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Jos tuonne elisaviihde.fihin lisää kanavia tungetaan niin sopii kyllä uusia koko sivukin sitten vaikka telkku.com malliin tuon älyttömän sivuttais scrollailun sijaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Olettaisin kyllä, että tämä olisi monelle mieluisa ominaisuus. Itse ei ole tullut aikaisemmin tätä hoksattua, kun pääosin tulee käytettyä sovellusta vain tallenteiden laittamiseen. Saako idea lisää kannatusta? 🙂

Osallistu keskusteluun