Elisa viihteeseen & jatkuva tallentaminen


Hei!



Ehdottaisin sellaista, että viihteeseen tehtäis pikku muutos:

Kun laittaa ohjelman jatkuvaan tallennukseen, niin saisi karsittua yksitellen tulevia tallenteita. esim. Leijona luola suomen laittaa jatkuvaan tallennukseen, niin sillon on myös tulossa ne ulkomaanlaisetkin leijona luolat.

Tällain saisi myös etukäteen karsia tulevia uusintojakin, ettei aina tarttisi ootella niitten tuloa ja sen jälkeen poistella.

Näin saisi myös estettyä ettei tallennnustila täyttyisi niin nopeasti.



Kiitos!
Hyvä idea, voisi olla toimiva, ainakin osittain, ja vaikka ei olisi lopullinen ratkaisu tähän uusintojen ongelmaan.



Ymmärsin siis että ohjelmaoppaasta voisi merkata että ei tallenneta tätä ohjelmaa tällä kertaa, mutta säilytä jatkuva tallennus.



Kannatan.
Joo ohjelmaoppaasta ja miksei jopa tuolta tallenteet ja sieltä tulevat -kohdasta.
Juu, mistä tahansa missä näkyy tulevat tallennukset.
Ihan järkevän kuuloinen ehdotus. Laitetaanpa kehitykseen ehdotusta, josko olisi toteuttamiskelpoinen.:)
Kannatin, tosin eipä tuo hirveästi ylimääräistä työtä vähennä, koska käsin ne pitää poistaa kuitenkin. Tässä tapauksessa "poisto" tapahtuu vain ennen tallennusta.



Ainoa varsinainen hyöty on tosiaan se, etteivät pääse täyttämään tallennustilaa. Eikä sekään ole oikeasti ongelma, ellei tallennustila jatkuvasti "hakkaa rajoittimelle".
Itsellä auttaisi paljonkin jos tietokoneella ohjelmaoppaassa saisi merkattua. Nopein tapa ehdottomasti, itse siis teen tallennukset ennakkoon pääsääntöisesti tietokoneella.
Tervehdys!



Tallaista ominaisuutta ei ole vielä kurja kyllä hetkeen boksille tulossa, mutta idea on kuultu. 🙂 Pikkuisen tähän toiveeseenkin liittyen Viihteeseen on tuotu uusi toiminallisuus, joka on päällekkäisten tallenteiden poisto. Nyt siis päällekkäisiä tallenteita pystyy kätevästi poistamaan elisaviihde.fi-sivulta. 🙂