Pidetään mielessä

ElisaDigiboxista nettipalvelu

  • 30 syyskuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 1200 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki
Onko mahdollista, tai lähitulevaisuudessa saada digiboxiin nettiselain? Sillä voisi hakea jotain aina mielenkiintoista, jopa kanavia, joita Elisa paketista ei löydy.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Mielenkiintoinen idea cotton55! Mitäs muut on mieltä, koetteko että nettiselain olisi hyvä ja tarpeellinen lisä digiboksiin?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ihan hyvä jos sitä voi käyttää jollakin muulla kuin boksin kaukosäätimellä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Selain N7800:ssa - N7700:stä puhumattakaan - kuulostaa sellaiselta, että käyttökokemus on jotain kammottavan ja hirveän välimaastosta. Ehkä jos samalla saadaan ihan uudenlainen Viihde-digiboksi reippaasti rivakamalla raudalla, niin sitten siitä selaimesta voisi olla iloakin.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kuulostaa aika kauheelta viritykseltä. Jaksa käyttää android tv:n selainta edes. Jotenkin vaan käyttö aika surkeeta kapulalla ja vaiks saakin hiiren ja näppiksen on silti onneton. Lisäks selain on jo puhelimessa, tabletilla ja kannettavalla jos tarvii selainta rämpytellä. Nuo hakkaa varmaan käyttömukavuudeltaa onnettomat viritykset 280-0.
Kuulostaa aika kauheelta viritykseltä. Jaksa käyttää android tv:n selainta edes.

Samaa mieltä. Android-TV:n selainta olen jonkun verran käyttänyt näppiksellä ja hiirellä, mutta aika monta palvelua tullut vastaan, jotka eivät TV:n selaimella kokonaisuudessaan toimi, niin ainakaan itse en sillä mitään tee.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tämän voi haudata samantien.