Elisan kuuluvuuskartan osoitehaku järkevämmäksi


Siis nykyinen versio avaa osoitehaulla ison popupin , jossa kuuluvuus eri verkkotekniikoilla esitetään tähdillä. Tämä on sinänsä hyvä , mutta ko. popup peittää kohtuuttoman paljon juuri haetun osoitteen vierestä karttatietoja. Ehdottaisin kyseiseen popuppiin pienennyspainiketta , joka sulkisi popupin , mutta jättäisi kuitenkin kartalle haetun osoitteen kohdalle pienen merkin , missä se sijaitsee.



Ei pitäisi olla suuri muutos tänne.



http://www.elisa.fi/kuuluvuus/
Lisäsin kategoriaksi vielä Asiakaspalvelun.
Elisan kuuluvuuskartan osoitehaku järkevämmäksi
Mitäs mieltä muut ovat, olisiko tämä toteuttamisen arvoinen idea ja helpottaisiko kuuluvuuskartan käyttöä? :)
Kyllä helpottaisi. Tosin jotta tästä olisi enemmän hyötyä, pitäisi voida zoomata kuuluvuuskarttaa entistä lähemmäksi.
käyttäjä hpguru päiväyksellä ?28-03-2013 9:21Kyllä helpottaisi. Tosin jotta tästä olisi enemmän hyötyä, pitäisi voida zoomata kuuluvuuskarttaa entistä lähemmäksi. Niinpä. Onkos tarkoitus tehdä asialle jotakin vai aiotteko vaieta asian kuoliaaksi? Ei ole kyse isosta muutoksesta vaan enemmänkin halusta. Kilpailijoiden kartoissa ominaisuus on ja parantaa huomattavasti luettavuutta.
Kiitos ideasta! Oikeassa olette, tämä ominaisuus selkeyttäisi kuuluvuuskarttaa ja sen käyttöä. Teimme juuri päivityksiä kuuluvuuskarttaan, joten aivan heti en uskalla tällaista uudistusta luvata. Pidetään tämä mielessä, kun kuuluvuuskarttaa kehitetään jatkossa. 🙂
Kiitos.



Aina on hyvä pitää hyviä ideoita jemmassa ja toteuttaa sitten ismpien päivityksien aikana 🙂
käyttäjä freesoul päiväyksellä ?12-04-2013 17:04Kiitos ideasta! Oikeassa olette, tämä ominaisuus selkeyttäisi kuuluvuuskarttaa ja sen käyttöä. Teimme juuri päivityksiä kuuluvuuskarttaan, joten aivan heti en uskalla tällaista uudistusta luvata. Pidetään tämä mielessä, kun kuuluvuuskarttaa kehitetään jatkossa.:) Jokos tämä parannus olisi mahdollista saada seuraavaan karttapäivitykseen?
käyttäjä papparainen päiväyksellä ?09-07-2013 11:12käyttäjä freesoul päiväyksellä ?12-04-2013 17:04Kiitos ideasta! Oikeassa olette, tämä ominaisuus selkeyttäisi kuuluvuuskarttaa ja sen käyttöä. Teimme juuri päivityksiä kuuluvuuskarttaan, joten aivan heti en uskalla tällaista uudistusta luvata. Pidetään tämä mielessä, kun kuuluvuuskarttaa kehitetään jatkossa.:) Jokos tämä parannus olisi mahdollista saada seuraavaan karttapäivitykseen?



 



Niin mitenkä on tämän parannuksen kanssa?
Huhuu Elisa!!



Jokohan tämä parannus saataisiin vaikkapa jo Lokakuun 2013 karttaan?