Pidetään mielessä

Elisan verkkon sisällä soitetut puhelut halvemmaksi/oma puhepaketti niille?

  • 26 huhtikuu 2015
  • 8 kommenttia
  • 1150 katselukerrat

Hei,

soitan melko paljon Elisan liittymiin, mutta Tarkk-liittymä tulisi hieman kalliiksi ja Rajaton-liittymä myös koska en soita paljoa muiden operaattorien liittymiin. Muistaakseni joskus teillä oli jonkinlainen paketti jolla voi soittaa tietyn määrän muistaakseni ilmaiseksi operaattorien sisäisesti, olikohan joku Satakieli, tms?

8 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Löytyykö muita, jotka olisi tämän tyyppisestä liittymästä kiinnostuneita? 🙂
Käyttäjätaso 2
Tämä olisi helppo toteuttaa. Oiva omaverkko-paketti (3 €/kk, 3000 min) takaisin myyntiin, tarkka-liittymän yhteyteen. Hinnasta ei tarvitsisi huolehtia, se olisi jo tällä kaavalla vastaavaa kilpailevan operaattorin liittymää kalliimpi.
Muistaakseni Prepaid liittymiin sai tilattua 6,90€/kk rajattomia puheluita Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin. Joten laskutusliittymiinkin tämä olisi kiva saada.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kannatan ehdotusta. Minen tiedä, miksi omaverkon puhepaketit ja liittymät (esim. satakieli2000) vedettiin pois myynnistä, koska ne ovat Elisalle puheluista halvimpia kun ei tarvitse edes maksaa toisille operaattoreille välitysmaksua.
saunasisa.png

Tuossa lisäpalvelut-kohdassa voisi olla se vaikka joku 5e/kk maksava paketti, jolla voisi vaikkapa soittaa 500 minuuttia sauniksen tökkeleihin, tarkka-liittymiin siis se.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
On jo. Kaksi liittymää Kelpo+.

100 min Elisan, Saunalahden, Kolumbuksen puheluita 0 €. Rahallinen arvo 7 € / liittymä.

Rajaton 256 kbps / 256 kbps 3G-data.

Muu käytön mukaan 7 snt min/kpl.

Kuukausimaksu 2,90 €.

Elisan uudet liittymät ovat sikakalliit. Onneksi löytyi sentään 1 Mbps Tarkka -liittymä 9,90 € kk... Esim. Tarkka 2G. Ok, sama nopeus pohjalla, mutta hintaa hinattu 4,90 eurolla. Prosentuaalinen korotus on aika iso ja Elisan puheestakin joutuu maksamaan. Sama liittymä maksaisi siis 4.90 + 7 € eli 11.90 €. Hulluhan tuohon vaihtaisi, kun saa saman 2,90 €. Se vain tuossa, että Elisan ehdoissa lukee, että voivat aivan vapaasti nostaa palvelun hintaa eli saa nähdä miten kauan tästä ilosta voi nauttia 2,90 € kk. Jos muutoksia tulee, sitten kyllä varmaan operaattori vaihtuu aika monella.

Eli kyllä näitä tarvitaan ja mielestäni kohtuullista olisi, jos Tarkka-liittymiin tulisi ilmaiseksi 100 min / 100 sms -paketti Omaan verkkoon (Elisa).
Kannatan, vaikka minulla taitaa vanhana Elisan asiakkaana olla vastaava paketi, kun liittymän kuukausimaksuun sisältyy 3000 minuuttia oman verkon puheluita. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tästä on meillä keskusteltu ja tällä hetkellä ei ole suunnitteilla tuoda tällaista pakettia saataville lähiaikoina. Liittymävalikoimaa ja paketteja kehitetään kuitenkin jatkuvasti ja on mahdollista, että tähänkin palataan tosiaan myöhemmin.

Osallistu keskusteluun