Ratkaistu muuten

elisaviihde.fi, erillinen tunnus tallenteiden katseluun

  • 5 heinäkuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1133 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Näin perheellisenä olisi hyvä, jos voisin antaa myös muulle perheelle mahdollisuuden katsella tallenteita joko elisaviihde.fi:n tai erillisen mobiilisovelluksen kautta, mutta en haluaisi heidän saavan kuitenkaan hallintaoikeuksia kansioihin, tallenteiden muokkaamiseen tai tallennussääntöihin.

Ehdotan siis, että viihdetunnuksen yhteyteen olisi mahdollisuus luoda esim. enintään 5 alitunnusta joilla siis olisi vain mahdollisuus katsella tallenteita eikä tehdä muuta.

Toteutusta olisi mahdollisuus laajentaa esim. niin, että käyttöoikeuksia olisi mahdollista määrittellä tunnuskohtaisesta tai tiettyjen kansioiden liittäminen tunnukseen olisi mahdollista eli ko. tunnuksella pääsisi vain kyseisten kansioiden tallenteisiin.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Käyttäjätaso 4
Tämä idea on teknisesti haasteellista toteuttaa sellaisenaan. :smileyundecided: Tälläkin hetkellä Elisa Viihteen tallennekansioita on mahdollista lukita ja luoda perheen jäsenille omia kansioita. Olemme tuoneet tarjolle myös Elisa Viihde -sovelluksen, joka on mahdollista tilata erillisellä sopimuksella. Jokaiselle sopimukselle tulee erilliset tunnukset Elisa Viihde -palveluun. Lisätietoa täällä: http://elisa.fi/viihde/ :smileyazn:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Lisätietoa linkistä??
Linkki.JPG
Tälläkin hetkellä Elisa Viihteen tallennekansioita on mahdollista lukita

Mutta Netgem N7700 boksilla katsottaessa tuo lukitus ei vieläkään toimi.:(
Käyttäjätaso 3
"Tämä idea on teknisesti haasteellista toteuttaa sellaisenaan.  Tälläkin hetkellä Elisa Viihteen tallennekansioita on mahdollista lukita ja luoda perheen jäsenille omia kansioita. Olemme tuoneet tarjolle myös Elisa Viihde -sovelluksen, joka on mahdollista tilata erillisellä sopimuksella. Jokaiselle sopimukselle tulee erilliset tunnukset Elisa Viihde -palveluun. Lisätietoa täällä: http://elisa.fi/viihde/ "

Tuskin nyt kovin haasteellista sellaisenaan toteuttaa, toki vaatii aikaa aika paljon kyseisen ominaisuuden täydellinen tekeminen. Tekisi vaan erillisen ohjelman tai sivun jolla ei ole ollenkaan tallennus ominaisuuksia niin olisi kaikista helpoin, toki hankala tilannetta tietää, kun ei tiedä miten Elisa Viihde on toteutettu

Siis kuuluuko tuo kertomasi Elisa Viihde -sovellus jo Elisa Viihteen hintaan? Jos siitä joutuu jotain extraa maksamaan että saa erillisellä sopimuksella, niin silloin se ei taida olla aloittajan kaipaama ominaisuus.
Käyttäjätaso 7
Siis tietotekniikan ihmeellisessä viihdemaassa ei voida luoda käsitettä, jossa erotellaan kirjoitus- ja lukuoikeudet.

Tästä kai digitaalinen tallentaminen alkoi n. 60 vuotta sitten...

Reikäkortteihin/nauhaan oli vain lukuoikeudet, tuoreempana "poltettavat" optiset kertatallenteet (muistaaks joku niit kiiltäviä mukinalusia), mutta vaikeetahan tämä on.

Tarvii Netflixin liikevaihdon, että yhdelle maksulliselle "tilille" voidaan luoda useita profiileja, joissa voidaan määritellä erilaisia oikeuksia?

Elisa, peli on pelattu...

Osallistu keskusteluun