Ratkaistu muuten

elisaviihde.fi, kansion lukitus nykyisen suojauksen lisäksi

  • 16 toukokuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 7125 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tallennuskansion voisi suojata samaan tapaa kuin nykyisellä toiminnolla mutta kansion tallenteiden katselu ei edellyttäisi pinkoodia vaan koodia kysyttäisiin vasta jos ollaan poistamassa kansiota. Nykyinen kansion suojaus voisi silti jäädä olemaan.

Helpottaisi huomattavasti kun kansioita ei voisi poistaa vahingossa mutta silti tallenteiden katseleminen ei hidastuisi pin-koodipyynnön takia.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kuulostaa aika raskaalta määritellä kansioille "lukko" elisaviihde.fi:stä ja sen lisäksi toteuttaa tuki tämän lukituksen kunnioittamiseen kaikissa eri mobiililaitteiden sovelluksissa sekä käyttäjien itse tekemissä sovelluksissa.

Pyritään mielummin toteuttamaan "tallenteet roskakoriin" -toive (http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Roskakori-toiminto-tallenteisiin/idi-p/268102), joka ratkaisee tämänkin käyttötarpeen. Jos tallennekansion vahingossa poistaa, se olisi palautettavissa roskakorista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kannatetaan gronerin ehdotusta!

Selkeämpi ja kätevämpi.
Käyttäjätaso 7
Olihan se hirvittävän raskasta, kun nauhaformaattien (esim. c-kasetti, vhs, jne) kaseteissa oli kieleke tallennusestoa varten.

Ja tietysti vielä huomattavan paljon raskaampaa olis laittaa tallenneluetteloon neljäs nappula nykyisten "Valitse kaikki", Siirrä kansioon" ja "Poista valitut" lisäksi. Tämä neljäs nappula olis sit se "Lukko", jolla tallenteelle saisi poistoneston.

Aivan hirvittävän monimutkaista ja raskasta. Paljonkohan se mikrobitti nykyään painaakaan...

Osallistu keskusteluun