Pidetään mielessä

ElisaViihde Sovellus: "Tallenna ja katso" ohjelmaoppaaseen sekä Suorat-osioon

  • 3 tammikuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 726 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Aktiivinen keskustelija
  • 88 kommenttia
Nyt kun ElisaViihde-sovellus mahdollistaa keskeneräisen tallenteen katselun alusta, voisi meneillään olevien lähetysten katselua parantaa vielä piirun verran.

Etusivun Suorat-osio:
- Lisätään kaikki tallennettavat kanavat nauhaan. Kanavan valitseminen asettaa meneillään olevan ohjelman tallennukseen ja aloittaa tallenteen katsomisen alusta.
- Niillä kanavilla, joilla on mahdollisuus myös suorana katsomiseen voisi olla valittavissa "Katso suorana" tai "Tallenna ja katso".
- Suorat-osion nimeäminen uudelleen kuvaamaan paremmin laajempaa toiminnallisuutta, esim. Nyt televisiossa tms

Ohjelmaopas:
- Lisätään meneillään oleville ohjelmille valinta "Tallenna ja katso"
- Kaikki "Tallenna ja katso" valinnalla tallennetut ohjelmat voisi viedä automaattisesti omaan kansioonsa, josta ne on helppo siivota pois. Kehitysehdotuksena tämä kansio voisi toki myös tyhjentää automaattisesti esimerkiksi yli 7 vrk vanhat ohjelmat jos niitä ei ole siirretty toiseen kansioon.

Nämä mahdollisuudet siis kaikille alustoille, myös AndroidTV ja (tuleva) tvOS, kiitos!

Samalla turhat SD-tuplakanavat pois sekoittamasta. Tuskin kukaan haluaa tallennetta YLEn tai MTV3 SD-kanavilta, kun HD-versiotkin on tarjolla. Tällä hetkellä joutuu aina varmistamaan oikean kanavan jos asettaa tallennuksia "Tallennetuimmat"-listalta. Lisäksi YLEn HD-kanavat näkyvät suorassa osiossa epäloogisella paikalla. Eli kaikki kanavat vain kertaalleen listalle ja aina HD-versio tarjolle jos se on saatavilla.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiitos palautteesta ja pidetään nämä mielessä kun ominaisuuksia hiotaan. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Elisa Viihteen Apple TV -sovellus on nyt julkaistu App Storessa. Sovelluksesta löytyy tällä hetkellä tallenteet. Sovellusta pyritään kehittämään jatkossa lisää ja seuraavaksi sovellukseen onkin tarkoitus tuoda vuokraamo ja Aitio.
Kuulisimmekin todella mielellämme ideoitanne ja palautettanne sovelluksesta tässä keskustelussa
Käyttäjätaso 3
Elisa viihteen sovellukseen ihan EHDOTTOMASTI samat ominaisuudet kuin viaplay ja netflix palveluissa, eli tallentaminen omaan laitteeseen ofline katsomista varten. On ihan huippua katsoa tallenteita reissussa, eikä tarvitse murehtia netistä.

Jos kerran netflix,viaplay ja jotkut muut voi tätä tarjota....pitäisi elisankin tulla samalle tasolle palvelujen tarjoamisen suhteen. En edes viitsi enään avautua, miksi muiden palveluntarjojien boxeihin voi tallentaa kovalevylle, mutta Elisan palvelussa ja laitteissa ei vaan sellaista ole,eikä tule....

Heti kun Sonera saa käyttöönsä ton Elisan valokuidun, lähtee Elisa meidän perheestä samana päivänä.

Kiitos ja anteeksi 😃

Osallistu keskusteluun