Toteutettu

eSIM tukiNäytä ensimmäinen kirjoitus

152 kommenttia

Tämä on kuin Nokia aikoinaan. Emme piittaa asiakkaden mielipiteistä, koska ne eivät tiedä mitä haluavat. Elisa luulee olevansa niin iso yritys, voi toimia niin kuin tykkää.
Täälläkin ollut galaxy watch jo pari kuukautta käytössä, ja vuodenvaihteen jälkeen vaihtuu perheen ja sukulaisten liittymät Teliaan...Elisaa ei vain kiinnosta maksavat asiakkaat...Todella laiskaa / huonoa palvelua.
Tere•
Ensi kesäksi kellot tulee ranteisiin. Toivotaan elisata panostusta esim systeemiin.
ps loppuu lapsilta pelaaminen känykällä, kun kello hyppää ranteeseen.
Käyttäjätaso 4
Täältäkin Elisalle kehotus tuoda myyntiin e-simin käyttöön tarvittava tuki ja tekniikka.
Galaxy Watch hankittu ja kohta vaihtuu kaikki palvelut kilpailijalle jos ei tähän asiaan tule pian muutosta.
Sama kuin edellisellä kirjoittajalla.
Ensi viikolla liittymät vaihtuvat Telialle. Olen kyllästynyt siihen eniten, että ei edes aikataulua saada julkaistua Elisan puolelta.
Mukanani vaihtuu yhteensä neljä matkapuhelinliittymää ja neljä liikkuvaa laajakaistalittymää.
Kerrotaan heti kunhan on kerrottavaa, valitettavasti tähän ei olla saatu aikatauluja mitä voitaisiin lähteä kertomaan. Kysyntää on ollut ja eSIM laitteet lisääntyvät koko ajan eli toiveiden määräkin tulee varmasti vain lisääntymään

Mitään uutta tämän suhteen?
Käyttäjätaso 4

Kerrotaan heti kunhan on kerrottavaa, valitettavasti tähän ei olla saatu aikatauluja mitä voitaisiin lähteä kertomaan. Kysyntää on ollut ja eSIM laitteet lisääntyvät koko ajan eli toiveiden määräkin tulee varmasti vain lisääntymäänMitään uutta tämän suhteen?Ei uutta kerrottavaa, työn alla on.
Kotinetti, lapsen ja oma gsm liittymä Elisalla. Testasin ja DNA:lla toimi eSIM mainiosti Galaxy Watchilla.
Odotan, jos tämän vuoden aikana Elisakin tuo eSIM palvelun, muutoin joutuu loppuvuodesta siirtämään kaikki liittymät takaisin Telialle.
Kysyntää eSimille odotellessa Elisa ampuu itseään jalkaan. Kysyntää on jo ja huomisen kysyntä myydään tänään. Kilpailija on sen jo ymmärtänyt.
Paljonko maksaakaan lähteneen asiakkaan saaminen takaisin? Voin kohta toimia case-esimerkkinä, jos ette osaa asiaa teoriassa laskea.
Mikäli kilpailijalla on edes etäisesti kilpailukykyinen kokonaispaketti, jonka avulla saan täyden hyödyn kaikista laitteistani, niin päätös siirtymisestä on hyvin helppo. Paluu Elisalle ei ole.

Kannattaisikohan siis vähitellen ottaa pää pois pensaasta ja kuunnella asiakkaita? Muukin tiedottaminen, kuin "tulee, kun tulee" saattaisi pitää edes muutaman asiakkaan laskutuksen piirissä.
Käyttäjätaso 4
Onko kenelläkään tietoa siitä, onko uusia e-simiä tukevia laitteita tullut tai lähiaikoina tulossa myyntiin? Luulisi tekniikan leviävän muihinkin laitteisiin kuin Applen joihinkin puhelimiin ja Samsungin pariin älykelloon.
Käyttäjätaso 4
Luettuani Tekniikan maailman älykellovertailun aloin aiempaa enemmän epäillä sitä, onko mitään järkeä hankkia älykelloa. Sain sellaisen käsityksen, että älykelloa on aika hankala käyttää ja sitä pitää ladata usein.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Luettuani Tekniikan maailman älykellovertailun aloin aiempaa enemmän epäillä sitä, onko mitään järkeä hankkia älykelloa. Sain sellaisen käsityksen, että älykelloa on aika hankala käyttää ja sitä pitää ladata usein.

Miten niin hankala käytää, ranteessa samallalailla kuin normi kellokikn ja ohjelmien käyttäminen ei sen kummempaa ole kuin älypuhelimenkaan, lataakkin (Huawei Watch) täytyy vain joka toinen päivä😉
Käyttäjätaso 1
Eteneekö tämä mihinkään suuntaan Elisalla vieläkään? Kaikki liittymät siirtyivät teiltä telialle kun ette ymmärrä pitää asiakkaita...
taloon tuli lisäksi iPad pro johon joudumme telialta hankkimaan e simmin. Ja toivottavasti saavat tuen kohta cellular Apple watchillekkin kun sekin nyt ranteesta löytyy.
Käyttäjätaso 2
Valitettavasti ei ole tullut uutta tietoa e-SIMiä koskien.
Ottakaahan hätähousut ihan rauhallisesti. Kyllä se eSIM tulee vuonna 2019. Tämä on aika monimutkainen ja pitkä prosessi toteuttaa, kuten kaikki muukin uusi teknologia joka riippuu laitevalmistajista, ohjelmoijista ja operaattoreista. Tietenkin tämän prosessin olisi voinut aloittaa jo vuosi sitten, mutta silloin ei vielä ollut kysyntää Suomessa kun ei ollut laitteita joissa eSIM.

Ootellaan nyt ihan rauhassa vain, vaikka minuakin harmittaa että sekä Elisa että DNA ovat vähän myöhässä tämän asian suhteen.
Käyttäjätaso 2
Moikka!

Ei löydy meiltä myöskään Apple SIMiä, tässä nyt yleisesti se ero nimensä mukaisesti että Apple SIM tarkoitettu Applen laitteisiin. Apple SIMin kautta voi ottaa käyttöön useampia palveluita, yhteistyökumppanit lueteltuna ainakin täällä:
https://www.apple.com/fi/ipad/cellular/
Pohja se on minunkin kupissani. Perheen liittymien yhteenlaskettu hinta ja sisällöt paranivat Telian avajaistsrjoukseen tarttumalla, bonuksena kohta pääsen vihdoin ottamaan Galaxy Watchistani kaiken hyödyn irti, puolen vuoden odottelun jälkeen.. 😏
Käyttäjätaso 2
Käsittämätöntä ettei Elisa saa tätä aikaiseksi. Silti Telia tarjoaa palvelua. Myös se ettei Elisa mainitse tuon Samsungin kellon kohdalla sanallakaan yhteyksistä että olisi eSim mahdollisuus on aika jäätävää. Eipä olis uskonut.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Meillä on kyllä vahvistettu tieto jo siitä että e-SIM -tuki tulee tämän vuoden puolella. Itsekin odotan kuin kuuta nousevaa, vaikka rahanmenoa se tietääkin 🙂
Käyttäjätaso 3
Miksi eSIM tietää rahanmenoa?
Käyttäjätaso 2
Ihan Suomesta ostettu iPad Pro. eSimillä operaattoreita ovat AlwaysOnline, GigSky ja Truphone.
Tosin tässä on sisäänrakennnettu Apple Sim. Olisi mukava tietää, miten se eroaa eSimistä.

Voisiko Elisan edustaja vastata tähän?


Hei tigerjayjay!

Teknisesti Apple Sim ei eroa eSimistä mutta Apple simin käytettävyys ei ole mahdollista Suomessa. 😕

Ihan Suomesta ostettu iPad Pro. eSimillä operaattoreita ovat AlwaysOnline, GigSky ja Truphone.
Tosin tässä on sisäänrakennnettu Apple Sim. Olisi mukava tietää, miten se eroaa eSimistä.

Voisiko Elisan edustaja vastata tähän?
Hei tigerjayjay!

Teknisesti Apple Sim ei eroa eSimistä mutta Apple simin käytettävyys ei ole mahdollista Suomessa. :/


Sen sijaan eSIM toimii Suomessa ja Applen laitteissa, eli Apple SIM itsessään on sinänsä turha Suomessa. eSIM ei vain toimi Elisalla. Telia on sen ottanut käyttöön ja käsittääkseni toimii hyvin.

https://support.apple.com/fi-fi/HT209096
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Miksi eSIM tietää rahanmenoa?
Koska lähtee ties mitä laitteita tilaukseen heti kun se omalle operaattorille tulee 😶

Osallistu keskusteluun